BESTE ACTION CAMERA

Action cameras zijn er voor om de mooiste momenten vast te leggen tijdens sportieve activiteiten. Je maakt ze vaak vast aan je lichaam, (fiets)stuur of helm. Deze hulpstukken om je actie camera vast te maken worden soms bij de camera geleverd en soms moeten deze apart gekocht worden. Hierdoor krijg je een mooi beeld wat jij ook gezien hebt tijdens je sportieve activiteiten. Vaak zijn action cams ook waterdicht tot een bepaalde diepte om ze ook als onderwatercamera te kunnen gebruiken. Je kan dus ook de mooiste momenten vastleggen onderwater tijdens het snorkelen of duiken. Kijk snel verder om de beste action camera te vinden die bij jouw past.

De action camera is voor zien van een extreme groothoeklens. Hierdoor krijg je een mooi beeld van de gehele omgeving.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een action camera of gewoon meer informatie over een action camera’s. Klik dan op de onderstaande link.

5. GoPro HERO9 Black

GoPro is op dit moment de maker van de beste action camera’s die er zijn. De GoPro HERO 9 Black is het nieuwste model uit de GoPro reeks. Hij is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van het filmen van sportieve activiteiten. We hebben ze hieronder even voor je beschreven.

 • HyperSmooth 2.0: Dit is een beeldstabilisatie. Als je over een hobbelig weg gaat zoals vaak gebeurt met bijvoorbeeld skiën, mountbiken of iets dergelijk, zorgt HyperSmooth 2.0 ervoor dat het beeld stabiel blijft en niet meebeweegt met alle hobbels. Dit zorgt voor een fantastisch mooi strak beeld.
 • TimeWarp 2.0: Dit zorgt voor een timelaps. De tijd word versneld en wat in werkelijkheid misschien 10 minuten duurt kan je dan binnen 20 seconden laten afspelen. De snelheid van de TimeWarp kan je zelf instellen. Dit geeft een erg gaaf effect als je bijvoorbeeld een lange mountain bike toch hebt gemaakt en dit sneller wil laten afspelen.
 • Super Slomo: Dit zorgt voor een vertraging in je video opname. Je kan met 1080P en 240 FPS (Frames per second) je video opnemen. Dit is goed te gebruiken bij bijvoorbeeld een salto om te kijken wat je exact doet.
 • Slomo: Dit zorgt voor een vertraging in je video opname. Je kan met 2700P en 120 FPS (Frames per second) je video opnemen. Dit zorg nog steeds voor een mooie slomotion opname maar iets sneller

Je kan met een touchscreen deze settings snel en makkelijk veranderen op de achterkant van deze action camera. Dit zorgt ervoor dat de action cam gebruiksvriendelijk en snel te bedienen is wat je ook wil in de korte tijd die je maar hebt.

De GoPro Hero 9 is ook erg compact om hem makkelijk mee te nemen in je broekzak.

De GoPro Hero 9 is ook voorzien van de zogenaamde “Folding Fingers”. Met deze “Folding Fingers” kan je de GoPro Hero 9 makkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je fietsstuur, helm of selfie stick met de betreffende mounting kit. Je hoeft dus niet meer een mounting kit bevestigen aan je GoPro. Als je ze niet gebruikt vouw je ze makkelijk weet naar binnen zodat deze weet erg compact word.

Plus- en minpunten
Hypersmooth  2.0 zorgt voor stabiele video’s.
TimeWarp 2.0 voor super gave timelapse opnames
Liveburst zorgt voor 1,5 seconde voor en na een actie dus mis je de actie nooit.
Spraakbesturing kan niet in het Nederlands.
GoPro HERO8 Black Action Cam
BEKIJK BESTE DEAL

4. Crosstour CT9000 Action Cam – 4K – 20MP – WiFi – onderwater 40M waterdichte – helmcamera – afstandsbediening

Goedkoopste action camera met goede specs en veel accessoires

De Crosstour CT 9000 Action Cam is een super goed alternatief voor de GoPro. Deze action cam is een heel stuk goedkoper en misschien wel de goedkooptste action camera met de beste specificaties die er op dit moment is.

De camera is erg compact en dus makkelijk te monteren aan je stuur, selfiestick of je lichaam. Bij de Crosstour CT9000 Action Cam krijg je ook heel veel accessoires om je action cam te bevestigen aan bijvoorbeeld je stuur, als dashcam, helm of aan je kleding.

De camera is voorzien van Wi-Fi waarmee je deze makkelijk kan koppelen met je mobiele telefoon. Nu is de action cam ook te besturen met mobiele telefoon. Je kan nu ook makkelijk data overzetten van je Crosstour CT9000 Action Cam naar je mobiele telefoon.

Je kan met de “Mode” button voor op de camera makkelijk switchen tussen video, foto en burst modus. Je kan dus een 16 MegaPixel foto maken of een video opname in 1080P maken.

De Crosstour CT9000 Action Camera maakt opnames in verschillende resoluties. Namelijk:

 • 1080P 60 fps (frames per second)
 • 1080P 30 fps (frames per second)
 • 720P 120 fps (frames per second)
 • 720P 60 fps (frames per second)
 • 4K 25 fps (frames per second)
 • 2.7K 30 fps (frames per second)

Je kan ook Timelaps maken met deze camera. Dit houd in dat je langdurige beelden op een snelle manier weergeeft. Dit zorgt voor een mooi effect.

De afstandbediening is ook een handige optie. Als de action cam op bijvoorbeeld je helm is gemonteerd is het niet makkelijk om deze handmatig aan te zetten. Dan komt de afstandbediening van pas om hem met een druk op de knop te laten opnemen en hiermee weer te stoppen.

De action cam word ook geleverd met een extra batterij. De Crosstour CT9000 Action Cam word ook ondersteund met de Nederlanse taal in het menu.

Plus- en minpunten
Erg goedkoop, maar super kwaliteit
Inclusief afstandsbediening
Waterdicht tot 40M
Display is relatief klein
Crosstour CT9000 Action Cam
Crosstour CT9000 Action Cam 2
BEKIJK BESTE DEAL

3. Apeman Action Cam A100

De Apeman Action Cam A100 is een prachtige goedkope action camera welke geleverd word met veel accessoires, zoals bevestiging van je webcam, een onderwaterbehuizing en een extra batterij. Een echte kleine powerhouse tegen een super goede prijs.

 • Beelstabilisatie (EIS = Electronic Image Stabilization)
 • 4K video opname
 • Super slomo
 • Mogelijk om burst foto’s te maken
 • Wi-Fi ingebouwd om via de App je camera te bedienen

De Apeman heeft geen touchscreen, maar er kan via de twee kleine knoppen aan de zijkant door het menu lopen. Het scherm heeft een diameter van 5 centimeter.

Door de 170 graden wide angle lens kan je goed de gehele omgeving op je actie video krijgen. Tevens kan je de action cam ook goed gebruiken als dashcam.

Je kan de Apeman Action Cam koppelen met je mobiele telefoon door Wi-Fi. Je kan hierdoor de specs ook veranderen op je mobiele telefoon van je action cam en opnames naar je telefoon sturen.

Plus- en minpunten
Beeldstabilisatie
4k video opnames en 20MP foto’s
tot 40 m waterdicht met behuizing
Geen geheugenkaart meegeleverd
Apeman Action Cam A100
BEKIJK BESTE DEAL

2. Victure AC700 Action Camera

Zoek je een goedkope action camera? Dan zit je goed bij deze action cam. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze camera zijn bijzonder goed te noemen. Je kan de kwaliteit natuurlijk niet vergelijken met bijvoorbeeld de GoPro serie of de DJI, maar de prijs is ook veel lager. Als je de actie camera af en toe gebruikt om leuke opnames te maken van je sportactiviteiten is dit echt een prima action cam.

De specificaties van deze action cam zijn:

 • 1080 Full HD video
 • 14MP foto’s
 • 170 graden Super Wide Angle lens
 • tot 40 met waterdicht dmv waterdichte behuizing
 • Camera te besturen en opnames te bekijken via ingebouwde Wi-Fi met de mobiele telefoon
 • 2 inch HD LCD scherm
 • Twee batterijen

De Victure AC700 Action Cam word geleverd met veel accessoires om de camera te bevestigen op je stuur, standaard, je kleding of helm.

Plus- en minpunten
1080P Full HD beeldformaat
Waterdicht tot 30M
Met WiFi kan je snel je beelden synchroniseren met je smartphone
Beeldstabilisatie
Victure AC700 Action Cam 1080P Full HD
BEKIJK BESTE DEAL

1. Akaso V50 X – Goedkoopste Action Camera met Beeldstabilisatie

De Akaso V50 X is de goedkoopste action camera met beeldstabilisatie. Deze GoPro killer is alleen veel goedkoper. De beeldstabilisatie zorgt dat je geen hobbelig beeld krijgt maar een stabiel beeld. Dit is ideaal bij bijvoorbeeld motorritten, hardlopen of wielrennen.

Met de onderwaterbehuizing, die bij de Akaso V50 X wordt geleverd, kan deze gebruikt worden tot 30 meter onderwater. Ideaal voor watersporten zoals kitesurfen, snorkelen of duiken.

De Akaso word levert met veel mounting accessoires om deze te verbinden op bijvoorbeeld je helm. Er word ook een afstandsbieding geleverd wie je om je pols kan dragen om de action cam makkelijk video’s te laten opnemen en weer uit te schakelen, met een druk op de knop.

De Akaso V50 X word geleverd met een dubbele lader waarmee je de 2 accu’s tegelijk kan opladen.

De Akaso V50 X is voorzien van een touchscreen waarmee je makkelijk door het menu kan heen lopen.

Je kan deze actie camera koppelen aan je app op je mobiele telefoon, zodat je het beeld kan zien op je telefoon. Je kan ook materiaal overzetten op je mobiele telefoon.

Plus- en minpunten
Goedkoopste Action Cam met beeldstabilisatie
App om je videos en fotos direct te bekijken op je smartphone
4K action camera
Geen geheugenkaart meegeleverd
Akaso V50 X
BEKIJK BESTE DEAL

ALLE SPECIFICATIES VAN DE ACTION CAMERAS OP EEN RIJ!

Akaso V50 X
Akaso V50 XVicture AC700 Action CamApeman Action Cam A100Crosstour CT9000 Action CamGoPro HERO8 Black
Technische details
Max. resolutie foto
20 MP20 MP20 MP20 MP12 MP
Max. resolutie video
4K4K4K4K4K
Displaygrootte
2 inch2 inch2 inch2 inch2 inch
Watervast tot
nee (zonder behuizing)
30 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
10 m (zonder behuizing)
60 m (met behuizing)
Aansluitingen
Micro-USB, microSDUSB, Micro-HDMI, microSDMicro-USB, microSDUSB, microSDUSB-C, Micro-HDMI, microSD
Accu capaciteit
1.050 mAH1.050 mAH1.350 mAh1.050 mAH1.220 mAh
Opnametijd per acculading
Ongeveer 90 minOngeveer 90 minOngeveer 120 minOngeveer 90 minOngeveer 120 min
Features
App-compatible
Wi-Fi (WLAN)
Touchscreen
Spraakbesturing
Beeldstabilisatie (EIS)
GPS
Inclusief onderwaterbehuizing
Kenmerken
Afmetingen
6,0 x 4,1 x 3,2 cm4,9 x 3,4 x 4,5 cm6,1 x 4,5 x 2,4 cm5,9 x 4,1 x 2,5 cm6,7 x 2,9 x 4,9 cm
Gewicht
63 gram63,5 gram59 gram63,5 gram122 gram
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal

ALLE SPECIFICATIES VAN DE ACTION CAMERAS OP EEN RIJ!

Technische details
Max. resolutie foto
20 MP20 MP20 MP20 MP12 MP
Max. resolutie video
4K4K4K4K4K
Displaygrootte
2 inch2 inch2 inch2 inch2 inch
Watervast tot
nee (zonder behuizing)
30 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
nee (zonder behuizing)
40 m (met behuizing)
10 m (zonder behuizing)
60 m (met behuizing)
Aansluitingen
Micro-USB, microSDUSB, Micro-HDMI, microSDMicro-USB, microSDUSB, microSDUSB-C, Micro-HDMI, microSD
Accu capaciteit
1.050 mAH1.050 mAH1.350 mAh1.050 mAH1.220 mAh
Opnametijd per acculading
Ongeveer 90 minOngeveer 90 minOngeveer 120 minOngeveer 90 minOngeveer 120 min
Features
App-compatible
Wi-Fi (WLAN)
Touchscreen
Spraakbesturing
Beeldstabilisatie (EIS)
GPS
Inclusief onderwaterbehuizing
Kenmerken
Afmetingen
6,0 x 4,1 x 3,2 cm4,9 x 3,4 x 4,5 cm6,1 x 4,5 x 2,4 cm5,9 x 4,1 x 2,5 cm6,7 x 2,9 x 4,9 cm
Gewicht
63 gram63,5 gram59 gram63,5 gram122 gram
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal
Bekijk deal

Staat je action camera er niet tussen? Kijk hier voor overige top deals

Action camera aanbiedingen
1Alle aanbiedingen op een rij
BEKIJK
2Goedkope action camera
BEKIJK
3Beste beoordeelde action camera
BEKIJK
4Alle Crosstour action camera’s
BEKIJK
5Alle Apeman action camera’s
BEKIJK
6Alle GoPro action camera’s
BEKIJK
7Alle Victure action camera’s
BEKIJK
8Alle COOAU action camera’s
BEKIJK
9Alle Insta360 action camera’s
BEKIJK
10Alle Akaso action camera’s
BEKIJK

Waarop moet ik letten bij een action camera kopen?

Als je een action camera koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit, waarvoor ga je de action camera gebruiken en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de action camera gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Videoresolutie
De videoresolutie geeft aan met welke beeldkwaliteit je action camera kan filmen. Hieronder staat een lijstje van de minste kwaliteit tot de hoogte kwaliteit:

 • VGA – resolutie van 640 x 480 pixels
 • HD Ready – resolutie van 1280 x 720 pixels
 • FUll HD – resolutie van 1920 x 1080 pixels
 • 4K – resolutie van 3840 x 2160 pixels

Waterdicht
Als je je action camera graag wil gebruiken tijdens het zwemmen, snorkelen of duiken is het natuurlijk van belang of deze waterdicht is. Soms kan je bij camera’s die niet waterdicht zijn wel een waterdichte behuizing krijgen.

Andere opties
Action camera’s hebben talloze opties. De belangrijkste om een goede keuze te maken voor de camera die perfect bij je past staan hieronder:

 • Beeldstabilisatie
 • Touchscreen
 • GPS
 • Spraakbesturing

Informatie over action camera’s

Aankoopadvies voor de action camera: Hoe kies je de beste action camera voor jouw?

De belangrijkste kenmerken in het kort

1e: Actie camera’s zijn er voor je gemaakt om snelle en toch scherpe opnames te maken . Hierdoor zijn deze erg geschikt voor mountainbikers, snowboarders, surfboarders en skateboarders. Deze gebruiken de action cam erg veel om de avonturen wie ze beleven vast te leggen.

2e: Bij de aankoop van een action cam is het van belang om op de beeldkwaliteit en levensduur van de batterij te letten, zodat je zolang mogelijk de beste mogelijke opname kan maken.

3e: Om het beste uit uw action camera te halen is een videobewerkingsprogramma aan te raden. Veel aanbieders bieden een gratis proefversie aan, zodat je kunt zien welke het beste bij je past.

Ze zijn klein, praktisch en erg trendy: de action camera. Met hen kun je niet alleen avonturen beleven, maar ook vastleggen en delen. Vooral de GoPro-modellen hebben al naam gemaakt met talloze gebruikersvideo’s op YouTube. Schaatsers, surfers, fietsers, duikers, snowboarders en vele andere sporters gebruiken de actie- en helmcamera’s om hun stunts te filmen en te delen op het internet. De verkoop van de actie camera’s zijn door de populariteit erg gestegen.

Welke actiecamera past nu het best jouw. In ons overzicht van de action cam test hebben verschillende modellen bekeken en vergeleken op het gebied van kwaliteit, functie en aanschafprijs. In de bovenstaande tabel en uitgebreide uitleg van iedere actioncam vind u snel nuttige informatie voor de aanschaf van een action camera.

1. Action cameras – Zijn ze alleen geschikt voor extreme sporters?

Actie cams zijn in eerste instantie gemaakt voor de extreme sporters en hun avonturen vast te leggen, maar worden tegenwoordig voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Dankzij de steeds hogere kwaliteit worden de camera’s nu ook gebruikt in professionele televisieproducties, vaak in documentaires. De laatste trend: actiecamera’s worden bevestigd aan drones die geen camera bevaaten. Samen met een stabilisatiesysteem kunnen indrukwekkende foto’s worden gemaakt vanuit een vogelperspectief. Ook worden ze vaak gebruikt als dashcam om de autorit op te nemen. Als er iets gebruikt kan je altijd de opnames van de action camera als bewijslast gebruiken bij de politie.

Het voordeel van actie camera: ze bieden een betere kwaliteit voor snelle bewegingen, zelfs slow-motion shots zijn soms mogelijk. Hun nadelen: Hoogwaardige opnames zoals met klassieke camcorders zijn niet mogelijk, ook de geluidskwaliteit is meestal van mindere kwaliteit. Een video preview, zoals bij een digitale camera, is vaak niet mogelijk. Voor opnames van vakanties zijn de klassieke camcorders echter veel beter geschikt.

VoordeelNadeel
Licht en compactGecompliceerder in gebruik dan een camcorder
Goede beeldkwaliteit met snelle bewegingenMindere geluidskwaliteit
Goede beeldkwaliteit met snelle bewegingen

2. Wat zijn de belangrijkste criteria voor action cameras

Naast de prijs is de beeldkwaliteit en geluidskwaliteit de doorslaggevende criteriums voor de aanschaf van een actie camera. Hierbij is er wel een groot verschil tussen daglicht, nachtlicht en kunstlicht. Kijk dus goed waar en wanneer je de actie cam wil gaan gebruiken. De GoPro 8 scoort op alle drie de manieren een heel goed resultaat. Als je bij daglicht vaak de actie camera gebruikt voldoen eigenlijk alle cameras goed.

De belangrijkste criteria in één oogopslag

De volgende tabel geeft een overzicht van andere belangrijkste criteria uit onze Action Cam vergelijking. Je moet rekening houden met deze criteria bij de aankoop van een actiecamera.

SpecificatieUitleg
ResolutieEen hoge resolutie is cruciaal voor de kwaliteit van de beelden. Alle hier gepresenteerde camera’s hebben een resolutie van 1080p, wat overeenkomt met de normen van Full-HD. Vooral als u uw video’s op uw HD-tv bekijkt, moet uw camera op zijn minst aan deze waarde voldoen. De nieuwste camera’s kunnen nu ook al op 4K opnemen.
FramerateVoor uw snelle opnames moet u op de framerate letten. In het algemeen geldt dat hoe hoger de framerate, hoe vloeiender de beelden. Je actiecamera moet minimaal 25 beelden per seconde (fps) kunnen opnemen, 60 fps zou beter zijn. Sommige camera’s bieden 120 fps en zijn bijzonder geschikt voor slow-motion opnames. De nieuwe GoPro Hero 8 Black biedt een framerate van 120 fps bij 1080p resolutie (Full HD), maar slechts 30 fps bij de hoogst mogelijke resolutie van 4K (Ultra HD).
AccutijdDe accutijd is van belang als je langere tochten gaat maken en de camera lang aanhoud. Dit geld ook als je de actie camera gaat gebruiken als dashcam.
BeeldstabilistatieBeeldstabilisatie is van belang als je erg schokkende beelden gaat maken, zoals bijvoorbeeld bij het mountainbiken. Hierbij is het dan van belang dat je actie camera beeldstabilisatie heeft. Dit zorgt ervoor dat het beeld soepeler verloopt en niet schokkend is.
GeluidskwaliteitHet geluid op de actiecamera is vaak niet van hele erge goede kwaliteit. Er zijn uitzonderingen in het high end segment, zoals de GoPro series en de DJI acite camera’s.
WaterdichtDeze specificatie is niet alleen van belang voor de duikers, maar ook de sufers, snorkelaars en alle andere watersporten. Enkele modellen zijn waterdicht zonder extra behuizing. Dit is in veel gevallen niet tot een grote diepte, maar wel afdoende voor bijvoorbeeld kitesurfers. Wil je echte duiken? Dan word vaak een extra behuizing aangeboden. Deze zit in enkele gevallen bij de actiecamera en andere gevallen moet je deze afzondelijk aanschaven.
WLAN / BluetoothSommige modellen, zoals de nieuwe GoPro Series, kunnen gemakkelijk worden bediend vanaf een iPhone of Android-smartphone via WLAN en/of Bluetooth. Sommige, bijvoorbeeld de Crosstour CT9000, worden ook geleverd met een afstandsbediening.

Bediening van de camera

Uiteraard krijgt u naast ons aankoopadvies ook waardevolle informatie over het gebruik van de camera. Als de actie camera alleen aan de voorkant van de kajak is bevestigd, is het vaak moeilijk om de instellingen achteraf te wijzigen. Apps kunnen hier helpen. Sommige actiecamera’s kunnen worden aangesloten op je smartphone en worden bestuurd via een app, de GoPro modellen en verschillende actiecamera’s hebben dit extra. Veel actiecamera’s missen het display, dat vervolgens wordt vervangen door smartphones. De apps werken via WLAN of Bluetooth. Maar je moet er wel rekening mee houden: Als er geen WLAN beschikbaar is, kunt u de app niet gebruiken. Een andere vereiste is het bezit van een smartphone. Sommige actie camera’s worden geleverd met een afstandsbediening, die bijvoorbeeld standaard zijn bij de Crosstour action cam. Hierdoor kunt u uw camera onafhankelijk van het internet en de smartphone bedienen.

Ultra-HD of ook wel 4K

De GoPro modellen waren de eerste met de 4K opname mogelijkheid, maar tegenwoordig zijn veel actiecamera’s die 4K opname ondersteunen. Hierbij is de framerate van de 4K modes wel van belang. Hoe hoger de framerate des te vloeiender worden de super scherpe opnames gemaakt.

Welke accessoires voor action camera zijn nuttig?

Je kunt verschillende accessoires kopen die passen bij uw behoeftes. Welke houder of body mount je nodig hebt hangt volledig af van hoe je de camera wilt gebruiken. Voor gevarieerde opnamen is natuurlijk ook een mix van verschillende mounts aan te bevelen. Vanwege de meestal zeer beperkte levensduur van de batterij adviseren wij u ook een extra batterij aan. Het zou jammer zijn als je spectaculaire schoten moet missen door een lege batterij.

Voor de accu heeft u een mobiele lader nodig en zelfs een reservebatterij kan geen kwaad, zodat u altijd het perfecte schot kunt maken. Een oplaadadapter voor de auto of een andere externe lader zijn ook handig.

Andere accessoires zijn onder andere een beschermhoes, onderwaterbehuizing,framehouder en een afstandsbediening. Een externe microfoon is ook handig, zodat de geluidskwaliteit in sommige lastige situaties nog beter is.

De prijzen variëren sterk afhankelijk van de leverancier. Wij raden u aan om de prijzen voor extra accessoires te controleren voordat u een actiecamera koopt, zodat u later niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Vooral met GoPro zijn extra’s vrij duur.

Let wel erg goed op, want bij veel camera’s worden veel accessoires bijgeleverd, zoals de Crosstour, Victure, Akaso en Apeman.

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

Top 5 Spiegelreflex camera

SPIEGELREFLEX CAMERA

Spiegelreflex camera

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Top 5 Beamers

BEAMERS

Beamers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Top 5 Geheugenkaarten

GEHEUGENKAARTEN

Geheugen- kaarten

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK