TOP 5 BESTE ACTIVITY TRACKERS

Activity trackers houden jouw dagelijkse beweging bij zoals lopen, rennen, traplopen en slapen. Sommige modellen hebben ook een hartslagmeter en/of gps-sensor waarmee je je activiteiten nog nauwkeuriger kan meten. Activity trackers kun je gebruiken in combinatie met een app op je smartphone, activity trackers kunnen in doorgaans geconnect worden met zowel Android als IOS. Activity trackers met een display sturen ook notificaties door indien die verbonden is met jouw smartphone.

Activity trackers of ook wel fitnesstrackers genoemd zijn ideaal om een gezondere levensstijl aan te meten. Ze zijn te gebruiken om je work-outs te analyseren en hierdoor te verbeteren, maar ook om in het dagelijkse leven aan je beweging te komen. Je activity tracker zal je motiveren om dagelijks meer te bewegen. De huidige generatie activity trackers bekijken niet alleen je beweging, maar houden ook je stressniveau en je slaapritme in de gaten. Het is dus een echte digitale hulp naar een beter levensstijl. De gegevens die de activity tracker genereert kunnen uitgelezen worden via een app op je mobiele telefoon. Hierdoor blijft je data jarenlang opgeslagen en kan je goed je vooruitgang bekijken. Kijk snel verder om de beste activity tracker te vinden voor jouw gebruik.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een activity trackers of gewoon meer informatie over een activity trackers. Klik dan op de onderstaande link.

PlaatsAfbeeldingNaamBekijk beste dealMeer info
1Fitbit Charge 5
Bekijk beste deal
Meer info…
2Fitbit Charge 3Fitbit Charge 3
Bekijk beste deal
Meer info…
3Samsung Galaxy FitSamsung Galaxy Fit
Bekijk beste deal
Meer info…
4Huawei Band 4 ProHuawei Band 4 Pro
Bekijk beste deal
Meer info…
5Fitbit Inspire HRFitbit Inspire HR
Bekijk beste deal
Meer info…
Top 5 Airfryers
1Fitbit Charge 4
Fitbit Charge 4
Bekijk beste deal
Meer info…
2Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 3
Bekijk beste deal
Meer info…
3Samsung Galaxy Fit
Samsung Galaxy Fit
Bekijk beste deal
Meer info…
4Huawei Band 4 Pro
Huawei Band 4 Pro
Bekijk beste deal
Meer info…
5Fitbit Inspire HR
Fitbit Inspire HR
Bekijk beste deal
Meer info…

5. Fitbit Inspire 3

De Fitbit Inspire 3 is de opvolger van de Fitbit Inspire 2 de activity tracker is gebruiksvriendelijk en beschikt over een hartslagmeter die je helpt om gezond te leven. De grootste verschillen tussen de Fitbit Inspire 2 en de Inspire 3 zijn de fysieke eigenschappen, zo beschikt de Inspire HR over een groter scherm waarmee berichten en metingen makkelijker zijn af te lezen. Daarnaast beschikt de Fitbit Inspire HR over een IP68 certificatie wat betekent dat het geschikt is om tot 50 meter onderwater te gaan. De tracker meet 24/7 alle activiteiten en heeft een batterijduur van 5 dagen (afhankelijk van gebruik).

Plus- en minpunten
Verschillende activiteiten worden herkent door de Fitbit Inspire HR
De Fitbit Inspire HR is waterdicht, dus te gebruiken tijdens het zwemmen
Toont berichten op de Fitbit Inspire HR van je gekoppelde smartphone
Geen ingebouwde GPS
Fitbit Inspire 3
BEKIJK BESTE DEAL

4. Huawei Band 4 Pro

De Huawei Band 4 Pro is de opvolger van de Huawei band 4 en de Huawei band 3 Pro. Dankzij de verbeterde GPS sensor houd je activity tracker je route beter bij en meet het je snelheid en afgelegde afstand nauwkeuriger.

GPS positionering
Huawei band 4 Pro heeft naast een mooie uitstraling ook een ingebouwde onafhankelijke GPS-chip waarmee jij jouw buitenbewegingen kunt opnemen zonder een telefoonverbinding. Als gevolg hiervan heb je geen smartphone meer nodig. Dit maakt de GPS positionering nu nauwkeuriger dan ooit!

Dit is bijzonder omdat er maar een handvol armbandproducten zijn die onafhankelijke GPS-functies ondersteunen. Hierdoor heeft de Huawei band 4 Pro een hogere positioneringsnauwkeurigheid. Ook ondersteund de 4 Pro zelfopname en het doen van oefeningen is nu makkelijker.

Door de verandering in GPS ondersteuning en in de beperkte body van de armband, brengt dit geen significante verandering in lichaamsdikte en gewicht, wat voor meer onnauwkeurige resultaten zorgt. Wat betreft de levensduur van de batterij gaat dit 8 dagen langer mee dan de bij de 3 Pro.

11 sport modes
Deze armband ondersteunt 11 sportmodi!, waaronder buiten hardlopen, binnen hardlopen, buiten wandelen,, buiten fietsen, elliptische machine, roeimachine, zwemmen in open water, gratis training, etc. Tegelijkertijd, geeft het ook de hartslag, het tempo, het traject en andere trainingsgegevens in realtime weer op de Huawei Sports Health-app, en biedt het nauwkeurige monitoring en analyse van de training.

Plus- en minpunten
Batterijduur tot 20 dagen
Hartslagregistratie tijdens je activiteit
GPS registreert je route
Muziek op je telefoon kan niet bestuurd worden met je activity tracker
Huawei Band 4 Pro
BEKIJK BESTE DEAL

3. Samsung Galaxy Fit

Zo licht dat je niet eens merkt dat je hem draagt
Altijd klaar voor de start. De Galaxy Fit is gemaakt van duurzame, superlichte materialen. Zo word je niet gehinderd in je work-outs en kun je vol energie aan je nieuwe uitdagingen beginnen.

Genoeg power voor lange work-outs
Leg de lat gerust wat hoger. De Galaxy Fit heeft meer dan genoeg power voor je dagelijkse work-outs, dus je kunt nog langere uren maken om je fitnessdoelen te halen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt als je je activiteiten bijhoudt.

Laat je hart spreken
Het begint allemaal met je hart. De Galaxy Fit volgt je hartslag ook als jij er niet aan denkt. Hij geeft je een melding als je hartslag in rust boven een bepaald niveau komt.

Slimmer tracken, beter slapen
Met behulp van de automatische slaaptracker analyseert de Galaxy Fit je slaapritme voor alle vier de slaapfasen en zie je in een oogopslag of je voldoende slaap krijgt. De Samsung Health-app geeft inzicht in nuttige informatie zoals slaaptijd.

Plus- en minpunten
De Samsung Galaxy Fit bevat een slaap-, stress- ,  en hartslagmeter
Voor je programmeert 90 workouts
Geeft berichten door van je smartphone of je activity tracker
Geen GPS tracker
Samsung Galaxy Fit
BEKIJK BESTE DEAL

2. Fitbit Charge 3

De Fitbit Charge 3 is de opvolger van de succesvolle Charge 2. Het grootste verschil tussen beide activity trackers is het scherm. Deze is voorzien van Oled touchscreen en is 40% groter dan het oude model. Dit maakt het aflezen van je hartslag, calorieverbruik en aantal gezetten stappen een stuk gemakkelijker. Daarnaast is het scherm waterdicht waardoor je de Charge 3 kan omhouden tijdens het zwemmen. De tracker meet 24/7 alle activiteiten en heeft een batterijduur van 7 dagen (afhankelijk van gebruik).

Meten
De Fitbit Charge 3 herkent je activiteiten en zorgt ervoor dat ze op de juiste manier gemeten worden. Zo ziet de tracker wanneer je aan het zwemmen bent, registreert die je slaappatroon en meet die je work-outs.

Naast het meten van de activiteiten stuurt de Charge 3 berichten door vanaf je smartphone indien deze verbonden is. Daarbij kunnen Android gebruikers berichten van korte antwoorden voorzien en inkomende oproepen opnemen of wegdrukken.

Plus- en minpunten
Je kan er mee zwemmen
Toont binnenkomende berichten en telefoontjes op je smartphone via de Fitbit Charge 3
Hartslag sensor via de pols
Geen ingebouwde GPS
Fitbit Charge 3
BEKIJK BESTE DEAL

1. Fitbit Charge 5

De Fitbit charge 5 beschikt over een groot aantal functies. Zo worden verschillende sporten ondersteund en heeft de Fitbit meerdere sensoren om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten. Maak gebruik van slimme functies zoals Fitbit Pay waarmee je eenvoudig contactloos kunt betalen vanaf je pols.

Activiteiten
De Fitbit Charge 5 beschikt over verschillende sensoren om te meten welke activiteit beoefend wordt. Er worden verschillende sporten ondersteund. Denk hierbij aan hardlopen, atletiek, fitness, voetbal, tennis en nog veel meer. Veel van deze sporten worden automatisch herkent door de Fitbit. Gebruik continue hartslagmeting om je hartslag in rust te bepalen en je verbrande calorieën nauwkeuriger te meten.

Ingebouwde GPS
De Fitbit Charge 5 beschikt over een ingebouwde GPS, hierdoor kan je zonder je telefoon je gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand in real time op het display zien. Ook kan je in de app de kaart zien van waar je gelopen hebt. Ook zijn de verschillende hartslagzones gedurende de activiteit te zien op de kaart.

Plus- en minpunten
Je kan contactloos betalen met je activity tracker via Fitbit Pay
Ingebouwde GPS registreert je route
Meerde sporten worden ondersteund
Geen belfunctie
Fitbit Charge 5
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een activity tracker kopen?

Als je een activity tracker koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit, waarvoor ga je de activity tracker gebruiken en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de activity tracker gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Welke activiteit kan er gemeten worden
Welke activiteit wil je tracken? Sommige activity trackers meten alleen stappen, maar sommige meten ook hardlopen en fietsen. Als je van zwemmen houdt en deze wil tracken moet je er op letten of de activity tracker waterdicht is.

Compatible besturingssysteem smartphone
Je activity tracker  kan vaak gekoppeld worden aan je smartphone. Soms is het alleen mogelijk om deze alleen te koppelen aan iOS of Andriod. Kijk hier goed naar.

GPS
Wil je graag je route bekijken welke je hebt afgelegd? Kijk dan goed of je activity tracker een GPS bevat. Als dit het geval is kan je je route terug kijken als je klaar bent met je activiteit. Als dit niet het geval is kan het soms ook zijn dat je GPS tracker van je smartphone gebruiken.

Overige functies
Actitivty trackers kunnen tegenwoordige veel meer dan alleen je sportactiviteit bij houden. Veel overige functies kunnen bijdragen aan de goede keuze voor de tracker die past bij jou. Hieronder staan een aantal overige functies die vaak in de huidige activity trackers zitten:

  • Berichten ontvangen
  • Navigatie
  • Batterijduur
  • WiFi
  • Caloriemeting
  • Snelheidsmeter

Informatie over activity trackers

Informatie over activity trackers

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

SPORTHORLOGES

Sporthorloges

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

THERMOMETERS

Thermometers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE TANDENBORSTELS

Electrische tandenborstels

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK