Top 5 Autonavigatie

Autonavigatie is tegenwoordig niet meer weg te denken als je met de auto op pad gaat. Het systeem wijst je op een gebruiksvriendelijke manier de weg naar je gewenste locatie. Er zijn momenteel veel autonavigatiesystemen met erg veel functionaliteit om je reis zo prettig mogelijk te maken. Door middel van grote touchscreens kan je de functionaliteiten bereiken. Je moet hier denken aan:

  • Alternatieve routes buiten snelweg om
  • Gratis kaart updates
  • Verkeersinformatie
  • Flitserinformatie
  • Connectie met smartphone
  • Spraakbesturing

5. TomTom Start 42 Europe traffic navigatieapparaat (10,9 cm (4,3 inch), Lifetime projecties, spoorassistent, 3 maanden flitserinformatie, Kaarten van 45 landen Europa), zwart

Ben je op zoek naar een eenvoudig navigatiesysteem? Dan is de TomTom Start 42 wat voor jou. De Start 42 is voorzien van rijbaanbegeleiding zodat je precies weet welke baan je moet aanhouden op snelwegen en in de stad. Je ontvangt levenslange kaartupdates voor Europa. Daarnaast geeft de Start 42 je gesproken navigatie-instructies zodat je de ogen op weg kan houden.

BEKIJK BESTE DEAL

4. TomTom Start 52 autonavigatiesysteem (5 inch, met levenslange EU-kaarten, resistieve weergave)

Ben je op zoek naar een eenvoudig navigatiesysteem? Dan is de TomTom Start 52 wat voor jou. De Start 52 is voorzien van rijbaanbegeleiding zodat je precies weet welke baan je moet aanhouden op snelwegen en in de stad. Je ontvangt levenslange kaartupdates voor Europa. Daarnaast geeft de Start 52 je gesproken navigatie-instructies zodat je de ogen op weg kan houden.

BEKIJK BESTE DEAL

3. TomTom GO 520 Navigatiesysteem, 12,7 cm (5 inch), update via Wifi, smartphone-meldingen, handsfree spreken, levenslang kaarten (wereld), verkeersinformatie via geïntegreerde simkaart, actieve magneethouder, zwart, zwart

De TomTom GO 520 is ideaal voor de zakelijke gebruikers en bestuurders die vaak in de auto zitten. Je zet je TomTom aan en je bent klaar om op reis te gaan. Je ontvangt live verkeersinformatie via je smartphone zodat je altijd op de hoogte bent van files en wegwerkzaamheden. Daarnaast is de GO 520 te besturen met je stem, zodat je de handen niet van het stuur hoeft te halen.

BEKIJK BESTE DEAL

2. Garmin Drive 51 LMT-S

Ga je op reis? Kies dan de Garmin Drivesmart 51 LMT-S. De Garmin Drivesmart 51 LMT-S geeft je met gesproken en visuele instructies de beste route naar je bestemming. Daarnaast ontvang je actuele verkeersinformatie zoals files en wegwerkzaamheden. Ook toont het systeem handige plekken zoals een tankstation en krijg je een melding als je een flitser of gevaarlijke situatie nadert.

BEKIJK BESTE DEAL

1. TomTom via 52 Europe traffic navigatieapparaat (13 cm (5 inch), stembediening, Bluetooth Handsfree, spoorassistent, 3 maanden flitserinformatie (op wens), Kaarten van 48 landen Europa) Zwart, zwart

De TomTom VIA 52 plant intelligente routes: ze helpen u in real time om te ontsnappen aan files. Geniet van handsfree bellen, MyDrive en real time services door gemakkelijk verbinding te maken met uw smartphone via Bluetooth®. Kaartupdates en TomTom Traffic zijn gratis beschikbaar. En dat gedurende de hele levensduur van het systeem. Touchscreen van 5 inch.

BEKIJK BESTE DEAL

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

KOFFERS

Koffers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

RUGZAKKEN

Rugzakken

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

MOTORNAVIGATIE- SYSTEMEN

Motornavigatie- systemen

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK