BESTE NEKMASSAGE APPARAAT

Na een zware dag werken en de spanning in je nek en schouders loopt al weer aardig op. Je kan naar de masseur gaan om een nekmassage te krijgen, maar dit is natuurlijk behoorlijk prijzig. Je vriend, vriendin of partner heeft ook niet altijd zin om een nekmassage te geven. Een goede en goedkopere oplossing is een nekmassage apparaat om de spanning uit je nek en schouders weg te nemen. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en prijzen. We hebben hieronder de top 5 neergezet. Kijk snel verder wat het beste nekmassage apparaat is voor jou!

5. Medisana NM 890 nekmassage apparaat

De Medisana NM 890 is een massageapparaat dat masseert met de Shiatsu massage methode. De massagekoppen kunnen in twee richtingen draaien, hierdoor krijg je meer vrijheid om precies de drukpunten te masseren waar jij last van hebt. Door de handvatten kan je de druk bepalen die het massageapparaat op je nek uitoefent. je kan het nekmassage instellen op 3 snelheden.

Medisana NM 890 nekmassage apparaat
BEKIJK BESTE DEAL

4. Fambz Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat

De Fambz Ultimate Infrarood heeft 5 verschillende massage standen in 16 snelheden. De massagestanden zijn:

  • Shiatsu
  • Acupressuur
  • Vibratiemassage
  • Klopmassage
  • Compressiemassage

Elke massage stand kan je gebruiken voor andere klachten, zoals migraine, hoofdpijn, nekpijn of stijve spieren. Je plaasts het apparaat om je nek zoals je een koptelefoon op je hoofd plaatst.

De  infrarood functie wat zorgt voor extra warmte. Dit in combinatie met de hoeveelheid keuze aan standen op het apparaat zorgt ervoor dat de spieren weer echt los worden en de klachten verdwijnen.

Fambz Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat
BEKIJK BESTE DEAL

3. Invitalis Vitaly Med Flexi

Dit massageapparaat konden we niet weglaten uit onze top 5, maar is niet alleen geschikt voor je nek en schouders. Het is op je gehele lichaam te gebruiken.

De Invitalis Vitaly Med Flexi is van bijzondere kwaliteit en is hierdoor niet de goedkoopste, maar wel een van de beste massage apparaten die er te verkrijgen zijn. De massage voelt erg natuurlijk aan door de vier massagekoppen en dit in combinatie met de infrarood warmtestraling zorgt voor een erg fijne beleving van de massage.

Invitalis Vitaly Med Flexi
BEKIJK BESTE DEAL

2. Beurer MG148 – Infrarood Shiatsu Nekmassage apparaat

Beurer is bekende naam in de gezondheidsbranche. Ze maken kwalitatief goede producten en dat is wel te zien bij de Beurer MG148. Hij is erg makkelijk te bedienen op een van de hendels. De beurer MG148 is ook voorzien van infrarood wat zorgt voor een fijne combinatie tussen massage en warmte.

Het apparaat schakelt zich zelf uit na 15 minuten. Dit is een ideale tijdsduur voor een goede massage.

Beurer MG148 - Infrarood Shiatsu Nekmassage apparaat
BEKIJK BESTE DEAL

1. LifeGoods Elektrisch Shiatsu Nek- en Schouder Massage Kussen

Goedkoopste nekmassage apparaat uit deze top 5

Ja, ja daar is die dan de nummer 1 van deze top 5. het is niet alleen de goedkoopste, maar ook de meest verkochte binnen Nederland. Dit massage apparaat heeft 8 massage koppen en 3 intensiteit standen. Hierdoor krijg je een aangename natuurlijke massage. Het apparaat schakelt zich zelf uit na 15 min, wat de beste tijdsduur is voor een massage.

Tevens beschikt het nekmassage apparaat ook over een infrarood functie voor extra warmte tijdens de massage.

LifeGoods Elektrisch Shiatsu Nek- en Schouder Massage Kussen
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een NEKMASSAGE APPARAAT kopen?

Informatie over nekmassage apparaat

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

ACTIVITY TRACKERS

Activity trackers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

THERMOMETERS

Thermometers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE TANDENBORSTELS

Electrische tandenborstels

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK