TOP 5 BESTE DECOUPEERZAAG

De decoupeerzaag is de multifunctionele zaagmachine voor veel verschillende kleine klussen. Toch word die vooral gebruikt bij klussen waar je bochten of vormen moet zagen. Hier is de decoupeerzaag ideaal voor door het oscillerende kleine zaagblad. Je zaagt met de decoupeerzaag niet alleen hout, maar ook metaal of kunststof met het juiste zaagblad. De huidige decoupeerzagen bevatten veel functies om het makkelijker te maken zoals een afzuiging of een led geleidend lampje om de zaaglijn goed te volgen. Kijk goed naar specificaties om de beste decoupeerzaag te vinden voor de klus die je wil klaren.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een decoupeerzaag of gewoon meer informatie over een decoupeerzaag. Klik dan op de onderstaande link.

5. Bosch Home and Garden Pst 700 E Decoupeerzaag, 1 zaagblad T 144 D, voor hout, koffer, groen

Dankzij het lichte gewicht en de compacte vormen is de Bosch PST 700 E een decoupeerzaag waarmee met veel gemak en precisie gewerkt kan worden. Door de verstelbare blaasfunctie blijft een goed zicht op de zaaglijnen gegarandeerd en met 500 watt vermogen kan de zaag tot 70 millimeter dikke planken zagen. Het SDS-systeem zorgt ervoor dat de zaagbladen zeer gemakkelijk en snel zonder gereedschap gewisseld kunnen worden. De trillingen van de PST 700 E worden tijdens het zagen tot een minimum gereduceerd, wat het gebruikerscomfort zeer ten goede komt.

Kenmerken
Als je zaagt word het zaagsel verwijderd via de blaasfunctie. Hierdoor blijft je zicht altijd optimaal
Geleverd inclusief handige opbergkoffer
Zaagsnelheid is instelbaar voor de verschillende materialen
Bosch Home and Garden Pst 700 E Decoupeerzaag, 1 zaagblad T 144 D, voor hout, koffer, groen
BEKIJK BESTE DEAL

4. Makita DJV181Z oplaadbaar (1 stuk, 390 W, 18 V)

De Makita DJV181Z is een accudecoupeerzaag die de zwaarste zaagklussen aankan. Dankzij de werking op (in deze uitvoering niet standaard meegeleverde) 18 volt accu en de handige T-greep, manoeuvreer je hem alle kanten op en gebruik je hem ook prima op zijn kop. Ideaal als er in een lastige hoek gezaagd moet worden. Maar ook op die moeilijk bereikbare plekken heb je goed zicht op de zaaglijn. Hier zorgen de ingebouwde verlichting en blaasfunctie wel voor. De DJV181Z is sterk genoeg om tot 135 millimeter in houten materialen te zagen en kan dit ook prima in verstek. Maar welke klus je ook gaat uitvoeren, met de 3 pendelstanden, soft start en variabele snelheid weet je zeker dat je heel gecontroleerd en efficiënt te werk gaat.

Kenmerken
Voorzien van softstart. Dit zorgt ervoor dat je nauwkeurig kan starten
Makkelijke eenhandszaagwissel: middels kliksysteem
Efficiënt werken in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij variabele toerenregeling
Makita DJV181Z oplaadbaar (1 stuk, 390 W, 18 V)E
BEKIJK BESTE DEAL

3. Bosch accu-decoupeerzaag GST 18 V-Li B solo

Draadloos werken zonder dat je ook maar iets aan kracht verliest. Dat is wat de Bosch GST 18V-LI B doet. Deze decoupeerzaag werkt op een 18 volt accu (niet inbegrepen) en zaagt in diverse dikke en harde materialen. Zo zaag je in hout tot 120 millimeter diepte, in aluminium tot 20 millimeter en in metaal tot 8 millimeter diepte. Je spant de zaagbladen gereedschapsloos met één hand via de SDS-zaagbladwissel. Ook in verstek zagen behoort tot de mogelijkheden, evenals het gebruiken van de 4 pendelstanden. Sluit een stofzuiger aan op de decoupeerzaag, zodat je stofvrij werkt. De compacte en lichte constructie met geringe greepomtrek zorgen dat je een optimale controle over de zaagbewegingen hebt. Met de GST 18V-LI B bereik je dan ook niets anders dan goede resultaten.

Kenmerken
Volledige vrijheid door de werking op accu
Je kan een stofzuiger aansluiten op de decoupeerzaag om je werkplek schoon te houden
1-Hands-SDS : gereedschaploos zaagbladspansysteem voor het eenvoudig en snel wisselen van een zaagblad
Bosch accu-decoupeerzaag GST 18 V-Li B solo
BEKIJK BESTE DEAL

2. Black + Decker 18 V decoupeerzaag. – 19 mm slaglengte – 55 mm zaagdiepte – 3-3-traps pendelhub – zonder oplader – BDCJS18 N

Met de BLACK+DECKER BDCJS18 Pendeldecoupeerzaag met 18V Lithium-Ion accu biedt je elke zaagklus het hoofd. De zaag kan gebruikt worden voor het doorzagen van materiaal zoals hout, kunststof als ook metaal en aluminium.

Daarnaast heeft deze pendeldecoupeerzaag een afschuining van 0°, 22.5° en 45° en een pendelfunctie voor sneller zagen. Deze decoupeerzaag is uiterst geschikt voor lichte kluswerken in en rondom het huis.

Kenmerken
Op accu, dus alle bewegingsvrijheid
Variabele snelheid instelling
Zaagblad te wisselen zonder gereedschap
Black + Decker 18 V decoupeerzaag. - 19 mm slaglengte - 55 mm zaagdiepte - 3-3-traps pendelhub - zonder oplader - BDCJS18 N
BEKIJK BESTE DEAL

1. Bosch PST 900 PEL Decoupeerzaag

Van dik hout zaagt men planken. En dat geldt zeker wanneer men met de Bosch PST 900 PEL zaagt. Met een vermogen van 620 watt zaagt de decoupeerzaag soepel door stukken hout van maximaal 9 centimeter dik. En metalen platen mogen maximaal één centimeter dik zijn om er doorheen te komen. De PST 900 PEL haalt 3100 zaagbewegingen per minuut en is ook nog eens bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Zo zorgt de Bosch SDS-aansluiting er voor dat je geen gereedschap nodig hebt om het zaagblad te kunnen verwisselen. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van verlichting, zodat je goed zicht hebt op je werk. De blaasfunctie zorgt er tot slot voor dat de zaaglijn nooit verstopt wordt onder een laag zaagsel.

Kenmerken
Inclusief koffer, zodat je de machine eenvoudig mee kunt nemen
Inclusief ingebouwde verlichting om altijd goed zicht te hebben op je werk
Als je zaagt word het zaagsel verwijderd via de blaasfunctie. Hierdoor blijft je zicht altijd optimaal
Bosch PST 900 PEL Decoupeerzaag
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een decoupeerzaag kopen?

Als je een decoupeerzaag koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit, waarvoor ga je de decoupeerzaag gebruiken en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de beste decoupeerzaag gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Stroomvoorziening
Decoupeerzagen zijn te verkrijgen op netstroom of met accu. Als je voor een decoupeerzaag kiest met accu heb je meer bewegingsvrijheid en kan je sneller de klus klaren. Hier staat tegenover dat het vermogen vaak iets lager ligt, niet onbeperkt kan blijven doorgaan en dat deze vaak prijziger zijn. Let wel op of er een accu bij zit. het komt voor dat alleen het apparaat geleverd word zonder accu, omdat deze vaak al in het bezit zijn en uitwisselbaar met alle apparaten van hetzelfde merk.

Zaagdiepte
Decoupeerzagen word vaak aangegeven wat de zaagdiepte is die deze maximaal aankan. Dit word vaak voor hout en metaal gedaan met een maximaal aantal millimeters.

Overige opties
Er zijn nog een aantal andere opties die we hieronder opsommen. Deze kunnen van belang zijn voor het makkelijk werken met de decoupeerzaag en waarvoor je deze gaat gebruiken. Let hierop om de beste decoupeerzaag voor jouw gebruik te kiezen:

  • Variabel snelheid
  • Versteksnede (je kan de voet van de decoupeerzaag een aantal graden draaien om in verstek te zagen)
  • Lasergeleider
  • Blaasfunctie
  • Aan te sluiten om stofzuiger
  • Pendelfunctie (Hierdoor is kans kleiner dat je zaagblad komt vast te zitten)

Informatie over decoupeerzaag

Informatie over decoupeerzaag

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

SLAGBOORMACHINES

Slagboormachines

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE MAAIERS

Electrische maaiers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

JACUZZI

Jacuzzi

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK