TOP 5 BESTE ACCU GRASMAAIER

Een accu grasmaaier is ideaal voor kleine grasvelden tot 250 m2. Ze geven je veel bewegingsvrijheid en geen geklungel meer met een verlengsnoer. Ze zijn hierdoor erg populair op dit moment. De huidige Lithium-Ion accu’s zijn zeer sterk en gaan veel maai beurten mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van het grasveld.

Om de beste accu grasmaaier te kiezen die past bij uw wensen moet u kijken naar de specificaties van de maaier. Specificaties waar op kunt letten zijn:

  • Maaistanden: Op hoeveel hoogtes is de grasmaaier in te stellen, zodat je altijd op de perfecte hoogte voor ieder weertype je gras kan maaien
  • Opvangbak: Hoe groot is de opvangbak. Hoe groter de opvangbak des te minder vaak u deze hoeft te legen.
  • Accu indicator: Bevat de grasmaaier een accu indicator om te kijken hoelang de accu nog mee gaat totdat die leeg is.
  • Mulch functie: Je gras word dan zo fijn gemaaid dat je het op het gazon kan laten liggen en dan functioneert als voedingsbodem voor je grasveld. Let wel dat je dan in het voorjaar en najaar moet verticuteren.

Let wel even op of de accu grasmaaier geleverd word met of zonder accu’s. Bij grote merken zoals Makita word vaak de grasmaaier geleverd zonder accu, omdat de accu te gebruiken is van andere apparaten van Makita en deze zijn dan vaak al in het bezit. Hierdoor kan je goedkoop een grasmaaier aanschaffen.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een elektrische grasmaaier of gewoon meer informatie over een elektrische grasmaaier. Klik dan op de onderstaande link.

Top 5 Accu grasmaaiers
1Makita DLM380Z Accu-grasmaaier
BEKIJK
2Einhell Accugrasmaaier GE-CM 43
BEKIJK
3Black & Decker CLMA4820L2-QW Accugrasmaaier
BEKIJK
4GARDENA PowerMax Li-40/32 Accu grasmaaier
BEKIJK
5Makita accugrasmaaier – DLM431Z
BEKIJK

5. Makita accugrasmaaier – DLM431Z (2 x 18 V, zonder accu + oplader, zonder accu, zonder oplader)

De Makita accu grasmaaier DLM431Z is een licht hanteerbare elektrische grasmaaier. De grasmaaier werkt op een accu en is vrij om in alle hoeken te werken en stil in gebruik vergeleken met een grasmaaier die werkt op benzine. De grasmaaier is dankzij het 36V systeem een krachtige accu grasmaaier. Voor het 36V systeem maakt de grasmaaier gebruik van 2 18V accu’s in serie, hierdoor heb je meer vermogen terwijl de machine wel onderdeel uitmaakt van het Makita 18V accuplatform.

Kenmerken Makita accugrasmaaier – DLM431Z

De maaier heeft een maaibreedte van 43mm. De scherpe messen kunnen worden versteld op jouw gewenste hoogte. Je gras wordt zeer nauwkeurig gesneden door de wielen die in lijn zijn met de chassis. Hierdoor kan je namelijk dicht bij randen of bordes maaien. De grasmaaier heeft een opvangbak met een inhoud van 50 liter die het gemaaide gras eenvoudig opvangt. Zo hoef je niet meer na afloop te harken en door de grote inhoud heb je bijna geen onderbrekingen meer tijdens het maaien. De comfortabele duwboom is verstelbaar in 2 verschillende posities en is inklapbaar waardoor je de machine compact op kan bergen. De maaier heeft een automatische veiligheidsuitschakeling. Kortom, met Makita accu grasmaaier DLM431Z is een onverzorgd gazon verleden tijd.

Kenmerken
Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons.
Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu.
Opvouwbare duwbeugel voor plaatsbesparend opbergen.
Makita accugrasmaaier – DLM431Z
BEKIJK BESTE DEAL

4. GARDENA PowerMax Li-40/32 Accu grasmaaier

De GARDENA PowerMax Li-40/32 is een wendbare, lichtgewicht accu-grasmaaier voor kleinere gazons. Het speciaal geharde mes zorgt voor een optimaal snijresultaat en de ErgoTec handgreep maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. Met de QuickFit-functie is de maaihoogte verstelbaar in 10 standen. Extra gazonkammen aan de zijkanten zorgen voor een perfect maairesultaat langs muren en stoepranden. Het CNC-systeem maakt effectief maaien en opvangen mogelijk. De grasmaaier wordt aangedreven door een gemakkelijk te onderhouden GARDENA System Battery. De batterij is oplaadbaar op elk moment en heeft geen geheugeneffect. Dankzij het opvouwbare frame is de grasmaaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen.

Kenmerken
Inklapbare duwboom voor ruimtebesparend vervoer en opslag
Gebruiksvriendelijk
Je kan de Gardena accu grasmaaier instellen op 5 verschillende maaihoogtes
GARDENA PowerMax Li-40/32 Accu grasmaaier
BEKIJK BESTE DEAL

3. Black & Decker CLMA4820L2-QW Accugrasmaaier (met autosense 36 V, 48 cm maaibreedte, voor middelgrote en grote tuinen, incl. 2 accu’s, 90 minuten snellader, 50 l opvangzak, mulchfunctie)

De elektrische BLACK+DECKER CLMA4820L2-QW grasmaaier staat altijd klaar om te maaien. De duurzame 36V lithium-ion batterijen geven geen zelfontlading, waardoor je altijd kan maaien wanneer jij het wil. Tuinen tot 600m² zijn geen probleem dankzij de 48cm maaibreedte en de 3in1 functies.

Door zijn 3IN1 functionaliteit kan je, naargelang je behoefte, kiezen tussen mulching, zijdelings uitwerpen of het gemaaide gras opvangen. De mulching functie zorgt ervoor dat het gras fijngesnipperd wordt en zo tussen de grassprieten terecht komt. Op deze manier krijgt het gras natuurlijke voedingstoffen voor een nog groenere gazon en verminder je aanzienlijk jouw tuinafval.

Kenmerken
Meegeleverde 36V accu’s van het black en decker merk zodat je meteen aan de slag kan
Autosense Technologie – Analyseert de druk op de motor en past de snelheid van het mes aan voor een optimale werktijd
3 in 1: Mulching, zijdelings uitwerpen of het gemaaide gras opvangen in de 50L opvangzak.
Black & Decker CLMA4820L2-QW
BEKIJK BESTE DEAL

2. Einhell Accugrasmaaier GE-CM 43, Lithium-Ion-accu, 18V, 4000mAh, maaibreedte 43 cm, 6-voudige maaihoogteverstelling 25-75 mm, volume opvangbak 63 liter, incl. 2 accu’s

De krachtige Einhell GE-CM 43 accu grasmaaier is jouw beste vriend als je een wat groter gazon hebt om te onderhouden. Er wordt niet alleen een set 18 volt accu’s meegeleverd, maar ook 2 snelladers. Zo hoef je nooit meer het maaien te onderbreken voordat alle hoekjes netjes gekortwiekt zijn. Met een maaibreedte van 43 centimeter zijn ook de flinke tuinen binnen afzienbare tijd netjes gemaaid. De maaihoogte stel je zelf in, in 6 verschillende standen van 25 tot 75 millimeter. Het gemaaide gras wordt in een 63 liter grote bak opgevangen, dus na afloop de tuin harken is verleden tijd met de GE-CM 43.

Kenmerken
Verstelbare duwboom zodat je deze kan aanpassen aan je lichaamslengte
Met de meegeleverde accu’s kan je meteen aan de slag
Grote opvangbank van 63L
Einhell Accugrasmaaier GE-CM 43
BEKIJK BESTE DEAL

1. Makita DLM380Z Accu-grasmaaier, 2 x 18 V, zonder accu en oplader

De Makita DLM380Z is een fijne accu grasmaaier voor middelgrote gazons met lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. De DLM380Z beschikt over een dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, met de kracht van 36 V.

Voor je veiligheid beschikt deze grasmaaier naast een rem en softstart ook over accubeveiliging en een veiligheidsschakelaar. Een opvouwbare duwbeugel zorgt ervoor dat deze grasmaaier plaatsbesparend is op te bergen. Deze accu grasmaaier wordt geleverd zonder accu en oplader.

Kenmerken
6 verschillende maaihoogtes
Wielen in lijn met het chassis voor probleemloos maaien langs borders.
Indicatie van lege batterijen door middel van een LED waarschuwingslampje
Makita DLM380Z Accu-grasmaaier
BEKIJK BESTE DEAL

Staat je accu grasmaaier er niet tussen? Kijk hier voor overige top deals

Accu grasmaaier aanbiedingen
1Alle aanbiedingen op een rij
BEKIJK
2Goedkope accu grasmaaiers
BEKIJK
3Beste beoordeelde accu grasmaaiers
BEKIJK
4Alle Makita accu grasmaaiers
BEKIJK
5Alle Bosch accu grasmaaiers
BEKIJK
6Alle Black&Decker accu grasmaaiers
BEKIJK
7Alle Gardena Accugrasmaaiers
BEKIJK
8Alle Accugrasmaaiers met maaibreedte van 33 tot 37 cm
BEKIJK
9Alle Accugrasmaaiers met maaibreedte van 37 tot 43 cm
BEKIJK
10Alle Accugrasmaaiers met maaibreedte van 43 tot 47 cm
BEKIJK

Waarop moet ik letten bij een elektrische grasmaaier kopen?

Als je een elektrische grasmaaier koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit van de elektrische grasmaaier en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de beste elektrische grasmaaier gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Gazon oppervlakte
Bij een elektrische gasmaaier word vaak de aanbevolen m2 gazon voor een maaier aangegeven. Kijk hier naar zodat je geen over- of ondercapaciteit hebt. Hierdoor betaal je dus nooit te veel.

Maaibreedte
De maaibreedte geeft aan hoe breed de stroken zijn die de elektrische grasmaaier in een keer kan maaien. Des te groter de maaibreedte des te sneller ben je klaar.

Opvangbak
De opvangbak vangt het gemaaide gras op. Dit word vaak in liters weergegeven. Hoe meer gras de opvangbak kan opvangen des te langer je kan maaien en des te minder je de opvangbak hoeft leeg te gooien.

Maaihoogtes
Je gras in het voorjaar lekker kort houden en met super warm weer het gras iets langer laten kan met de maaistanden op de elektrische grasmaaiers. Kijk goed welke maaistanden de maaier heeft om je grasmat goed te kunnen onderhouden.

Informatie over elektrische grasmaaier

Aankoopadvies voor een accu grasmaaier: Hoe kies je de beste accu grasmaaier voor jouw?

De belangrijkste kenmerken in het kort

1e: De draadloze grasmaaier is perfect voor kleine en middelgrote oppervlakken. De batterijtechnologie wordt constant ontwikkeld, de batterijen gaan veel langer mee en laden sneller op dan voorheen.

2e: In tegenstelling tot benzine grasmaaiers, brullen deze machines niet overal in de buurt en stinken ze niet naar verbrande brandstof. Je hebt ook geen last meer van het vervelende verlengsnoer van een klassieke elektrische grasmaaier.

3e: De maaihoogte is afhankelijk van het feit of een sier- of nuttig gazon moet worden gemaaid. De maaibreedte bepaalt hoe snel u kunt werken.

Maaien is voor veel mensen niet een van de meest populaire dingen om in de tuin te doen. Dit vermoeiende werk wordt graag aan sterke mannen overgelaten, omdat de grasmaaiers meestal erg zwaar zijn en vanwege het snoer bijzonder onhandelbaar is. In onze draadloze grasmaaiervergelijking 2020 brengen we nu gelijkheid in uw tuin, omdat een van de vele voordelen van grasmaaiers met accu’s is dat ze bijzonder licht en wendbaar zijn en bovendien geen verlengkabel meer hebben. Maar zelfs met deze producten moet u de beste draadloze grasmaaier kopen, zodatje meerdere jaren je grasveld perfect kan maaien.

Wat zijn de voordelen van een draadloze grasmaaier?

De lithium-ion accu wordt voor het maaien op een oplader aangesloten en via het lichtnet opgeladen. Het vol laden is erg snel met de moderne laadstations, meestal zelfs in minder dan twee uur. De batterijen gaan echter niet eeuwig mee in bedrijf, na ongeveer een half uur tot een uur zijn ze meestal leeg. In tegenstelling tot de eerder gebruikte nikkel-cadmium-batterijen, hebben moderne lithium-ion-batterijen geen geheugeneffect , wat betekent dat u ze op elk moment kort of lang kunt opladen zonder de batterijen te beschadigen.

Let op de capaciteit van de batterijen – deze wordt gegeven in ampère-uren (Ah). Hoe meer Ah, hoe langer de batterij meegaat. Een tuin van normale grootte heeft misschien nog steeds 2 Ah nodig, maar als er een oppervlakte van meer dan 200 m² moet worden gemaaid, moet dit 4 Ah zijn.

Uiteraard kunt u ook een grotere accu (met dezelfde accuspanning!) Kopen van dezelfde fabrikant . De losse batterijen zijn echter niet erg goedkoop: 50 tot 80 euro kosten deze al snel.

Een voordeel is echter dat je de batterijen kunt gebruiken in andere apparaten van hetzelfde merk . Zodra u een acculaadstation hebt ingesteld, kunt u extra tuingereedschap zonder accu’s aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs. Dit systeem is te vinden bij alle fabrikanten.

Voor bijzonder heuvelachtige routes wordt een accu-grasmaaier met achterwielaandrijving aanbevolen, zodat er niet teveel spierkracht gebruikt hoeft te worden. Je betaalt een paar euro, maar het effect is zeker merkbaar.

Nog een groot voordeel van de accu-grasmaaier: ze zijn aanzienlijk stiller dan benzine-aangedreven maaiers en dat is wel zo fijn voor de buurt.

Welke soorten grasmaaiers zijn er?

Als u nog steeds niet helemaal zeker weet of een grasmaaier met accu (ook wel Accu grasmaaier genoemd) echt bij u en uw tuin past, hebben we de volgende tabel voor u samengesteld, zodat u dit zeker weet wanneer u een aankoopbeslissing neemt. Meestal zijn grasmaaiers kooimaaiers. In tegenstelling tot de cirkelmaaier kenmerkt de kooimaaier zich door een zeer exacte en nauwkeurige maaisnede. Een kooimaaier heeft echter een iets lagere oppervlaktedekking. Een sikkelmaaier heeft daarentegen een onnauwkeurig gemaaid gazon, maar kan gemakkelijk een groot gebied maaien. Hier kunt u zien welke soorten grasmaaiers er zijn en waar hun specifieke voor- en nadelen liggen.

Type maaierOmschrijving
HandmaaierHandmaaiers zijn de voorlopers van motormaaiers en werken volledig zonder elektriciteit en brandstof. Aan de onderkant van de maaier worden messen in de vorm van een spil verwerkt, die beginnen te draaien zodra het apparaat in beweging wordt gezet. Door de plaatsing van de messen is de handmaaier een kooimaaier. Het voordeel van een handgrasmaaier ligt vooral in de kosten van voor aanschaf. Bovendien hoeft u geen geld uit te geven aan benzine, elektriciteit of reserveonderdelen voor grasmaaiers, omdat de handmaaier handmatig kan worden bediend. Hoewel de accu grasmaaier ook erg stil is, zijn handmaaiers veel stiller, wat betekent dat u uw gazon 7 dagen per week, elke dag en nacht kunt maaien.
Nadeel van de handmaaier is dat hij met je eigen fysieke kracht te bedienen is en een langer gebruik op een groot gazon erg vermoeiend kan zijn. Vooral als het in de zomer warm is, is het gebruik van een handmaaier erg vermoeiend./td>
Elektrische maaierDe elektrische maaier is wat stiller en goedkoper dan grasmaaiers op benzine en heeft geen batterijen nodig. Ze kunnen echter niet overal worden gebruikt en zijn ook niet flexibel, omdat ze via een kabel op het lichtnet zijn aangesloten en daarom altijd een stopcontact in de buurt moet zijn. Omdat de prestaties van een elektrische grasmaaier vrij laag zijn, kunnen oneffen oppervlakken of gras op een helling niet bijzonder nauwkeurig worden gemaaid.
Benzine maaierBenzine grasmaaiers zijn zeer krachtig en kunnen ook met gemak grote oppervlakken met veel hobbels of hellingen aan. Zelfs heel hoog en nat gras kan met een benzinemachine worden gemaaid. De vrijheid van kabels is ook een voordeel. Naast de voordelen zijn er ook enkele nadelen. Het benzineverbruik is waarschijnlijk het grootste nadeel: de uitlaatgassen zijn zeer schadelijk voor het milieu en veroorzaken ook een ietwat sterke geur tijdens het maaien. Een ander groot nadeel is de onderhoudsintensiteit van deze apparaten. De bougie moet worden gecontroleerd en de olie moet eenmaal per jaar worden ververst. Bovendien moet het luchtfilter regelmatig worden vervangen en moet het mes worden geslepen. Als u denkt dat u het niet alleen kunt moet u een professional inhuren
BeeldstabilistatieBeeldstabilisatie is van belang als je erg schokkende beelden gaat maken, zoals bijvoorbeeld bij het mountainbiken. Hierbij is het dan van belang dat je actie camera beeldstabilisatie heeft. Dit zorgt ervoor dat het beeld soepeler verloopt en niet schokkend is.
ZitmaaierGazontractoren en zitmaaiers worden gebruikt vanuit een groen gebied van meer dan 1.000 vierkante meter. De snijbreedte is hier erg breed omdat het apparaat veel groter is. Met zo’n groot oppervlak is het maaien van het gazon met een normale duwmaaier iets te tijdrovend en fysiek veeleisend. Een ander groot voordeel van een gazontractor of een zitmaaier is dat de opvangmand slechts zeer zelden geleegd hoeft te worden omdat deze groter is dan de normale duwmaaiers. Zelfs als u in relatief korte tijd een groot gebied met gazontractoren kunt maaien, moet u er rekening mee houden dat smalle en moeilijk bereikbare delen van de tuin niet kunnen worden bereikt met het stevige apparaat. Hier is het trimmen met een gazontrimmer vaak nodig.

Sommige grasmaaiers hebben een ingebouwde mulchfunctie. Dit betekent dat de maaier met mulchfunctie het gras hakt en het gemaaide gras blijft als mulch op het gazon. Daar kan de mulch rotten, wat dient als natuurlijke gazonbemesting en voedsel voor verschillende bodemorganismen. Het voordeel van een grasmaaier met mulchfunctie is dat er minder tijd nodig is om het maaisel te verwijderen.

Koopadvies voor draadloze grasmaaiers: daar moet je op letten

Accuspanning, oplaadtijd en accucapaciteit

De accuspanning van een goede grasmaaier met accu is ongeveer 36 volt. Maar ook bij het kopen van een accu grasmaaier moet rekening worden gehouden met de accucapaciteit en de oplaadtijd. In het beste geval hoeven de producten slechts een uur te worden geladen. Er zijn echter ook modellen waarvan de batterijen tot 5 uur moeten worden aangesloten voordat ze klaar zijn voor gebruik in de grasmaaier. Afhankelijk van hoe spontaan u uw gazon graag maait, raden wij een product aan met een (zeer) korte oplaadtijd. Het verschil in dit criterium komt vaak tot uiting in de prijs. Ah betekent hoeveel ampère de maaier per uur uit de accu haalt. Dus het amp-uur is een eenheid.

Grootte van het gazon

Voordat u een draadloze grasmaaier koopt, moet u uw plattegrond controleren om te zien hoeveel vierkante meter uw grasveld is. Draadloze grasmaaiers zijn meestal ontworpen voor een oppervlakte van 250 tot 550 vierkante meter. Sommige fabrikanten voegen een tweede batterij toe, zodat u uw gazon langer kunt maaien.

Maaihoogte en maaibreedte

Bij de maaihoogte hangt het vooral af van uw persoonlijke smaak. De maaihoogte wordt meestal afgesteld met behulp van de handgreep op de grasmaaier. Desalniettemin zijn er algemene regels waaraan een professionele tuinier moet voldoen bij het maaien. De maaihoogte is ook afhankelijk van of u een sier- of een nuttig gazon wilt maaien.

  • Bij een siergazon word het graas vaak tussen de 5 en 7,5 cm gemaaid.
  • Als u uw gazon echter wilt gebruiken als nuttig gazon om te barbecueën, spelen of zonnebaden, raden we een maaihoogte van ongeveer drie tot vijf centimeter aan om comfortabel op het gazon te kunnen lopen, staan ​​of liggen.

Er moet rekening worden gehouden maaibreedte. De maaibreedte is vaak afhankelijk van de grootte van het grasveld.

  • Bij een grasveld van 100 vierkante meter moet de werkbreedte van de maaier ongeveer 30 cm zijn.
  • Tot 250 vierkante meter moet de maaimachine een maaibreedte hebben van minimaal 35 cm.

Grasvanger volume

Hoe groter het grasopvangvolume, hoe minder vaak u de grasopvangbak hoeft te legen. Houd er echter rekening mee dat hoe meer gras er is, hoe zwaarder de mand wordt. Dus als u niet veel kracht in uw armen heeft, volstaat het om een ​​draadloze grasmaaier te kiezen met een kleiner opvangvolume. Met grote gazons en sterke armen is een apparaat met een groot opvangvolume zeker een voordeel.

Veiligheid

Niet alleen accu maaiers, maar alle typen maaiers moeten een zogenaamde “motorstop” hebben. Binnen enkele seconden moet de motor stoppen en het mes stoppen als de veiligheidsschakelaar op de grasmaaier wordt losgelaten. Als u bijvoorbeeld de grasvanger wilt legen, mag het mes om veiligheidsredenen niet blijven draaien.

Wat zijn de beste verzorgingstips voor het schoonmaken van een accu grasmaaier?

De draadloze grasmaaier en alle andere grasmaaiers, zoals de op benzine rijdende grasmaaier, moeten regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden, maar minstens één keer per jaar voor overwintering. Het tuinseizoen verzamelt veel grasresten en vuil onder de snoerloze grasmaaier bij de messen. Het kan het beste met een kleine bezem worden schoongemaakt en met een vochtige doek worden afgeveegd. Om ervoor te zorgen dat de messen de volgende lente scherp zijn, moet ook de messen opnieuw worden geslepen. Demonteer hiervoor het mes en het lemmet van de aandrijving voor een beter scherpteresultaat. Als u het mes uit elkaar haalt, kunt u ook vuil van de tandwielkast verwijderen en indien nodig de aandrijving opnieuw smeren.

Vragen en antwoorden over accu grasmaaiers

Hoe goed zijn accu grasmaaiers?

Accu-grasmaaiers zijn bijna net zo goed als elektrische grasmaaiers of benzine-grasmaaiers. Het doorslaggevende voordeel van een accu grasmaaier is dat je geen verlengsnoer nodig hebt en dat je niet het risico loopt om met de kabel in bomen of struiken te blijven hangen. Grasmaaiers op benzine hebben geen kabel nodig, maar ze zijn erg luid en vooral schadelijk voor het milieu. Een benzine grasmaaier heeft ook een zeer hoog gewicht, waardoor het lastig is om met dit apparaat door de tuin te manoeuvreren.

De meeste draadloze grasmaaiers hebben al een 36 volt lithium-ion accu, maar hebben vaak maar een capaciteit van 2,6 ampère uur. Dit betekent dat u uw gazon met de accu grasmaaier in iets meer dan een half uur kunt maaien. Daarom: Als u een kleiner gazon van ongeveer 300 of 400 vierkante meter wilt maaien, volstaat een accu grasmaaier. U kunt op zondag ook ’s nachts maaien zonder uw buren te storen met een onaangenaam geluid.

Hoe lang gaat een draadloze grasmaaier mee?

Met een volledig opgeladen accu maai je ca. 250 en 550 vierkante meter. De accucapaciteit is van 2,6 Ah tot 4 Ah per uur. Het aantal ampère-uren (Ah) geeft aan hoeveel opslagcapaciteit een batterij heeft. Dus hoe hoger, hoe beter. Houd er echter rekening mee dat de oplaadtijd ook wat langer is als je draadloze grasmaaier een hoog aantal ampère-uren heeft.

Sommige fabrikanten voegen een tweede accu toe aan de draadloze grasmaaier, zodat u rustig kunt blijven maaien nadat de eerste accu leeg is.

Waar koop ik een accu?

De fabrikanten van grasmaaiers bieden meestal accessoires voor accu grasmaaiers aan, inclusief de vervangende accu. Vervangende batterijen vind je ook in verschillende bouwmarkten. Zorg er bij het kopen van een grasmaaier voor dat de vervangende batterijen niet duurder zijn dan het apparaat zelf.

Hoe gebruik ik een draadloze grasmaaier correct?

Het gebruik van een draadloze grasmaaier is uiterst eenvoudig. Nadat de accu volledig is opgeladen met behulp van de accu oplader, wordt deze in de grasmaaier geplaatst. Hoe dit werkt, lees de informatie in de handleiding. De grasmaaier wordt dan gestart met een elektrische start. Het enige wat u hoeft te doen is de sleutel in het contact steken en hem draaien of op een knop te drukken. Nu kunt u over het te maaien gazon rijden.

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

SLAGBOORMACHINES

Slagboormachines

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

DECOUPEER- ZAGEN

Decoupeer- zagen

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

JACUZZI

Jacuzzi

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK