Top 5 Jacuzzi

Lekker genieten in de zomer in je eigen jacuzzi achter het huis. Lekker bubbelen met bubbels in de hand, wie wil dat nou niet. Door het verwarmingselement in een jacuzzi kan je zelfs in de winter in een overheerlijke jacuzzi genieten.

PlaatsAfbeeldingNaamBekijk beste dealMeer info
1Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi 4 persoonsIntex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi 4 persoons
Bekijk beste deal
Meer info…
2Bestway Lay-Z-Spa Maimi JumboJet 2020Bestway Lay-Z-Spa Maimi JumboJet 2020
Bekijk beste deal
Meer info…
3Intex Purespa Jet And Bubble Deluxe Jacuzzi 4-persoons 201 cmIntex Purespa Jet And Bubble Deluxe Jacuzzi 4-persoons 201 Cm
Bekijk beste deal
Meer info…
4Intex Pure Spa Bubble - Sahara jacuzzi - 216x71 cm - 6 personenIntex Pure Spa Bubble – Sahara jacuzzi – 216×71 cm – 6 personen
Bekijk beste deal
Meer info…
5Lay-Z-Spa Palm Springs HydrojetLay-Z-Spa Palm Springs Hydrojet
Bekijk beste deal
Meer info…

5. Lay-Z-Spa Palm Springs Hydrojet

De Palm Springs Hydrojet Pro belooft enorm veel wellness. Met een rijke verzameling aan water- en luchtjets zult u zich van top tot teen ontspannen. Deze fijne hydrotherapie kan gedeeld worden met maar liefst drie tot vijf andere spaliefhebbers. Desalniettemin is de spa met een omvang van 180 bij 180 centimeter zeer compact.

De spa is snel op te zetten met de bijgeleverde pomp en bovendien makkelijk te verplaatsen met behulp van de aanwezige handvaten, mits ongevuld. Dit maakt de spa erg wendbaar.

Lay-Z-Spa Palm Springs Hydrojet
BEKIJK BESTE DEAL

4. Intex Pure Spa Bubble – Sahara jacuzzi – 216×71 cm – 6 personen

Deze INTEX opblaasbare spa is de jongste in het Pure Spa-assortiment. Ontworpen voor maximaal 6 personen, de Pure Spa Sahara is voor jou als je op zoek bent naar een moment van plezier en ontspanning. Net als alle andere producten in het Pure Spa-assortiment hebben we een erezaak gemaakt over de kwaliteit van onze producten om u een opblaasbare spa te bieden die net zo aangenaam is als een traditionele spa.

 • Kleur: Beige
 • Vorm: Rond
 • Afmetingen: (ø)2,16 x (h)0,71 m
 • Diameter: 165 / 216 cm
 • Montagetijd: 45 min
 • Inhoud: 1098
 • Lucht- en bellenpomp: 220-240 volt / 800 w
 • Kachel: 220-240 volt / 2200 w
 • Filtratiesysteem: Ja
 • Afmetingen doos: 49,85×78,11×63,18
 • Gewicht: 47,6 kg
Intex Pure Spa Bubble - Sahara jacuzzi - 216x71 cm - 6 personen
BEKIJK BESTE DEAL

3. Intex Purespa Jet And Bubble Deluxe Jacuzzi 4-persoons 201 Cm

De Intex PureSpa Jet and Bubble Deluxe is een mooie opblaasbare jacuzzi voor maximaal vier personen. Hij heeft superstevige wanden en een gebruiksvriendelijke bediening. Met de 120 bubbeltjes en vier krachtige massagejets krijg je een heerlijk massage-effect. Hij verwarmt met 1,5 tot 2,5 graden per uur tot maximaal 40 graden en heeft een zoutwatersysteem zodat je geen chloor nodig hebt. Wij adviseren om een minimale ruimte van 300 bij 220 cm vrij te hebben om hem inclusief motorblok op te zetten.

Intex Purespa Jet And Bubble Deluxe Jacuzzi 4-persoons 201 CM
BEKIJK BESTE DEAL

2. Bestway Lay-Z-Spa Maimi JumboJet 2020 – Jacuzzi – Opblaasbaar – Zwembad – Hottub – Zwembadbescherming – Massagefunctie – Zwart – 180 x 66 cm

De Bestway Jacuzzi 2020 is super uitgebreid, van kwalitatieve materialen en zorgt voor veel plezier! Deze versie is gloednieuw en is vele malen beter dan zijn voorganger.

Altijd al op zoek geweest naar een comfortabele en uitgebreide hottub die er ook nog is fantastisch uitziet? Dan ben je bij Enjoij op de goede plek! De succesformule van deze uitgebreide set wordt elk jaar weer verfijnd tot in de kleinste details. Wij willen het leven aangenamer en leuker maken met onze artikelen.

Wellness voor thuis: zowel binnen als buiten in de opblaasbare whirlpool relaxen tot vier personen.

Massage en warmte: met 81 massagesproeiers en een temperatuur van maximaal 40 graden C nodigt de whirlpool uit tot ontspannen.

Eenvoudige montage: het zwembad is gemakkelijk op te bouwen en wordt met een display bediend.

Zwembadbescherming: de thermoafdekking kan gemakkelijk worden bevestigd, beschermt tegen vuil en bespaart energie.

Bestway Lay-Z-Spa Maimi JumboJet 2020
BEKIJK BESTE DEAL

1. Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi 4 persoons

Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi 4 persoons De Intex Pure Spa Bubble Therapy (officiële naam: Intex Pure Spa Bubble Massage) is een mooie ronde, beige bubble-jacuzzi voor maximaal 4 personen. Met Pure Spa haal je een A-merk opblaasbare jacuzzi in huis. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot en zwaar maar krachtig, en de bediening enorm gebruiksvriendelijk. Meegeleverde accessoires; Isolerende cover met afdekhoes Hiermee dek je de jacuzzi af als je hem niet gebruikt. De cover is opblaasbaar en past precies in de spa, zodat het beter isoleert. Zo blijft de opgebouwde warmte van het water beter op niveau. Daarnaast is je jacuzziwater beschermd tegen vuil van buitenaf. Met de hoes – die je over de spa met cover doet – is alles netjes afgedekt. Isolerend grondzeil Hier plaats je de jacuzzi op. Het grondzeil zorgt ervoor dat je Intex Pure Spa beschermd is tegen beschadigingen aan de onderkant. Daarnaast heeft ook het grondzeil een isolerende functie. Zo zal de opgebouwde warmte ook via de onderkant niet snel ontsnappen. Filter (2x) Hiermee vang je alle viezigheden op die in het jacuzziwater terecht komen, mits je de pomp regelmatig laat draaien. Vervang de filter op den duur (na ongeveer 1 maand; afhankelijk van het gebruik), want anders komt deze te vol te zitten en/of gaat hij stinken. Chloordrijver Behalve de grovere viezigheden, komen er ook vuildeeltjes in het water terecht die je niet ziet. Dit zijn bacteriën (algen) die zorgen voor groen of troebel water. In de meegeleverde chloordrijver doe je chloortabletjes (niet meegeleverd), waarmee je het water desinfecteert. Meer hierover lees je onder ‘Onderhoud’. Opbergtas Hiermee berg je de jacuzzi veilig op in de winter. Vrij van beschadigingen. Daarnaast kun je je Pure Spa zo gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi 4 persoons
BEKIJK BESTE DEAL

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

SLAGBOORMACHINES

Slagboormachines

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

DECOUPEER- ZAGEN

Decoupeer- zagen

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE MAAIERS

Electrische maaiers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK