Top 5 Motornavigatie

Motornavigatie word vaak anders gebruikt dan de navigatie in de auto. Met de motor maak je vaak leuke ritten en ga niet zoals met de auto functioneel een route plannen. Je kan dan ook met de motornavigatie de leukste routes uitstippelen met de mooiste wegen. De motornavigatie is natuurlijk ook weerbestendig, want in Nederland heb je zo een onverwachte bui te pakken. Het touchscreen van de motornavigatie is ook goed te bedienen met de motorhandschoenen aan, zodat je deze niet elke keer hoeft uit te doen.

5. Garmin ZUMO 396 LMT-S, Europa

De Garmin Zumo 396LMT-S navigatiesysteem voor motorrijders is bestand tegen alle weersomstandigheden, beschikt over functies voor draadloze connectiviteit en heeft een handschoenvriendelijk aanraakscherm van 4,3 inch. Het is dus ideaal om ritten om te toveren in spannende avonturen over kronkelweggetjes. En u kunt deze avonturen delen met uw vrienden.

BEKIJK BESTE DEAL

4. TomTom Motorfiets navigatieapparaat, Motorfiets Rider 550 World

De Tom Tom Rider is de ideale reisgenoot voor op de motor. Het navigatiesysteem is waterdicht en kunt u bedienen met uw handschoenen aan. Een speciaal display geeft ook bij vel zonlicht perfect zicht op het navigatiesysteem.

BEKIJK BESTE DEAL

3. TomTom Rider 420 navigatieapparaat (slimme display, Kaarten-updates, Europa 48 landen, verkeersupdate, flitsers, handsfree) zwart, 42, zwart

Met de TomTom Rider 420 vind je spannendste routes voor je motorreis. Met enkele tikken heb je een prachtige trip. Door het slimme touchscreen bedien je het scherm ook met handschoenen aan. De TomTom waarschuwt je voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen. Zo weet je altijd wanneer je wat voorzichtiger moet rijden of een andere route moet nemen. Verder geeft de TomTom Rider 420 je per rit statistieken. Zo weet je hoe ver, hoe snel en hoe lang je hebt gereden.

BEKIJK BESTE DEAL

2. NavGear tourmate n4, Motorfiets-, Auto-& Outdoor-Navi met Europa

BEKIJK BESTE DEAL

1. Becker Mamba.4 CE LMU motornavigatieapparaat (10,9 cm (4,3 inch) display, 20 landen van Europa

BEKIJK BESTE DEAL

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

AUTONAVIGATIE- SYSTEMEN

Autonavigatie- systemen

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

KOFFERS

Koffers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

RUGZAKKEN

Rugzakken

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK