TOP 5 PLAYMOBIL

Playmobil is zo bekend dat er zelfs een kapsel naar vernoemd is. Met de playmobil poppetjes word van jong tot oud veel mee gespeeld. Er zijn hele setten verkrijgbaar in verschillende thema’s. Hierdoor kan je kind zich helemaal uitleven in hun fantasiewereld.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een playmobil of gewoon meer informatie over een playmobil. Klik dan op de onderstaande link.

5. Playmobil Waterpretpark met Glijbanen – 6669

PLAYMOBIL opent het nieuwe waterpretpark seizoen! Dit nieuwe thema heeft als belangrijkste attractie de gigantische glijbanen. Wie durft de hoge toren te beklimmen voor een ritje op de glijbaan met de Playmobil Waterpretpark met Glijbanen – 6669? Eerst moet je de raftingband via de kabel naar boven trekken en dan maak je indrukwekkende golven in het water door de draaiende octopus. Als bij de glijbaan het licht van de kleine octopus op groen springt, kan de pret beginnen. Weer of geen weer, deze vrolijke speelwereld zorgt voor waterpret het hele jaar door! De talrijke aanvullende sets, zoals artikel 6670 Waterspeeltuin, maken het mogelijk om het Playmobil waterpretpark uit te breiden. Afmetingen: 55 x 40 x 40 cm (LxBxH) – Deze set bevat 143 onderdelen.

Kenmerken
143 onderdelen
34,2 lengte x 30,8 breedte x 53,2 hoogte
Voor jongens en meisjes
Playmobil Waterpretpark met Glijbanen – 6669
BEKIJK BESTE DEAL

4. PLAYMOBIL Kermis Groot draairad met kleurrijke verlichting – 5552

Wie wil mee met het grote draairad? Het Groot Draairad met Kleurrijke Verlichting van Playmobil is net echt. Laat iedereen aanschuiven en plaatsnemen. Draai aan het rad, en beleef een leuke tijd! Dankzij de verlichting lijkt het alsof je op een echte kermis zit!

Je kan manueel aan de draaimolen draaien, of je kan het ook automatisch laten gebeuren. Door deze set te combineren met de Playmobil Elektrische aandrijfmotor voor attracties kan deze eindeloos rondjes draaien!

Kenmerken
117 onderdelen
Super gave lichteffecten
Handmatig of automatisch het reuzenrad laten draaien
PLAYMOBIL Kermis Groot draairad met kleurrijke verlichting - 5552
BEKIJK BESTE DEAL

3. Playmobil Moderne luxevilla – 5574

Waan je een echte filmster in deze luxueuse villa en laat je fantasie de vrije loop bij de inrichting ervan! Wat dacht je van een eigen fitnessruimte, of een zwembad dat kan worden aangebouwd?

Kenmerken
56 lengte x 59 breedte  x 35 hoogte in cm
4 – 10 jaar
Inclusief werkende deurbel
Playmobil Moderne luxevilla – 5574
BEKIJK BESTE DEAL

2. PLAYMOBIL Mobilhome met familie – 70088

Luxe en plezier op de camping verzekerd met de goed uitgeruste mobilhome. Met dit rijdende huis hoeven de families ook op de camping niets te missen: keukentje, minibad en slaapplaatsen zijn aanwezig. Bij aankomst op de vakantiebestemming worden de tafel, stoelen en de grill uitgepakt en de fiets voor de kleintjes uit de fietsendrager gehaald. Terwijl hij de eerste rondjes fietst, zet mama de tafel en start papa met grillen. Dit wordt een heerlijke familievakantie!
Mobilhome naar een hoger niveau: het dak en de zijwand van de mobilhome kunnen worden verwijderd voor nog meer plezier. In het voertuig bevinden zich draaistoelen en de tafel kan worden omgebouwd tot ligvlak.

Kenmerken
135 onderdelen
34,5 lengte x 13.5 breedte x 14,5 hoogte in cm
Dak is te verwijderen zodat de poppetjes in de camper gezet kunnen worden
PLAYMOBIL Mobilhome met familie – 70088
BEKIJK BESTE DEAL

1. PLAYMOBIL Ambulance en ambulanciers – 70049

Oh jee, een ongeluk op de weg! Een jongen viel van zijn fiets. Gelukkig was de ambulance in de buurt en kwam die meteen aanrijden. Zijn knie is gewond en de jongen kan niet lopen, maar hij is bij bewustzijn en kan spreken. De verplegers klappen de bank open en leggen de jongen erop. Dan wordt de ligbank in de ambulance geduwd en met blauw licht en sirene gaat hij naar het ziekenhuis. Het dak van de ambulance is voorzien van multisound en een afneembaar zwaailicht. De patiëntenbank is inklapbaar. In de ambulance bevindt zich een lichtgevend beeldscherm.

Kenmerken
Speelplezier voor kleine levensredders: PLAYMOBIL reddingswagen met blauw licht, sirene & veel accessoires voor detailgetrouw naspelen van een reddingshulpmiddel.
Verlichte monitor, afneembaar dak, open deuren, bestuurdershuis biedt ruimte voor 2 figuren, grote binnenruimte voor klapligstoel en noodartsuitrusting.
Inhoud: 1 x Playmobil City Life reddingswagen, 62-delige speelfigurenset met handleiding: 1 reddingswagen, 3 figuren, 58 accessoires (excl. 4 x 1,5 V micro-batterijen), materiaal: kunststof, LxBxH: 27 x 13 x 14 cm, 70049
PLAYMOBIL Ambulance en ambulanciers – 70049
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een Playmobil kopen?

Als je playmobil koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de beste playmobil set gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Uit te breiden met
Bij Playmobil zijn vaak sets te koop, maar ook uit te breiden met sets die hierop aansluiten. Hierdoor kan je echt een hele “Playmobil wereld” in je eigen woonkamer maken.

Smaak
Bij Playmobil is vaak een kwestie van smaak en wat je kind erg leuk vind. De kwaliteit bij Playmobil is eigenlijk altijd gewaarborgd. het is echt speelgoed dat jaren en waarschijnlijk wel generaties mee kan gaan. Playmobil is niet goedkoop, maar wel in verschillende prijsklasses te krijgen. Waar word je kind blij van dat is de belangrijkste factor bij Playmobil.

Informatie over playmobil

Informatie over playmobil

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

LEGO TECHNIC

Lego technic

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

PUZZELS

Puzzels

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

BORDSPEL

Bordspel

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK