ROZE WATERKOKERS

Een roze waterkoker is wel een echte eyecatcher in je keuken. Ze zijn er ook te verkrijgen in allerlei vormen en maten. Over smaak valt niet te twisten, dus een retro, trendy of fel roze is natuurlijk een keuze voor jezelf. Kijk wel goed waarvoor je de waterkoker wil gaan gebruiken en let hierbij op de inhoud van de waterkoker en de extra functies. Kijk snel verder en kies de beste roze waterkoker die bij jouw wensen past.

Top 5 Action Camera
1Clatronic Rock ‘n’ Retro Roze Waterkoker 1,7 liter
BEKIJK
2Clatronic WK 3445 Roze Waterkoker
BEKIJK
3Russell Hobbs 24402-70 Bubble Roze WaterKoker
BEKIJK
4Clatronic WK 3445 Roze Waterkoker
BEKIJK
5Smeg KLF04PKEU Roze Waterkoker
BEKIJK

5. Smeg KLF04PKEU Roze Waterkoker

De Smeg waterkoker is een duurdere waterkoker, maar heeft wel een fantastische look en is een echte krachtpatser. De waterkoker heeft een vermogen van 2400W en een inhoud van 1,7 L. De doorzichtige strip op de achterzijde geef de hoeveelheid water aan en hoeveel kopjes je hieruit kan halen. Dit geeft een duidelijk beeld. Je kan de temperatuur ook instellen van deze waterkoker waardoor die makkelijk te gebruiken is om bijvoorbeeld een babyflesje klaar te maken.

Smeg KLF04PKEU Roze Waterkoker
BEKIJK BESTE DEAL

4. Nedis Roze Waterkoker 1,8 L

De retro roze waterkoker heeft de looks van een fluitketel, maar is wel elektrisch. Hij heeft een vermogen van 2200W en een inhoud van 1,8L en is dus een redelijk grote waterkoker. Op de achterzijde van de waterkoker is goed te zien hoeveel water er in de waterkoker zit. Je kan de waterkoker 360 graden draaien op de voet. Hierdoor kan je de waterkoker makkelijk van de voet afnemen en weer terugplaatsen.

Nedis Roze Waterkoker 1,8 L
BEKIJK BESTE DEAL

3. Russell Hobbs 24402-70 Bubble Roze WaterKoker

Deze mooie en ook nog eens goedkope roze waterkoker heeft een mooie retro look. Hij heeft een vermogen van 2300W en een inhoud van 1,5 liter. En je kan er ook een bijpassende broodrooster bij kopen in dezelfde roze kleur. Dan heb je toch een leuke set staan, toch?

Russell Hobbs 24402-70 Bubble Roze WaterKoker
BEKIJK BESTE DEAL

2. Clatronic WK 3445 Roze Waterkoker

Deze goedkope standaard roze waterkoker doet wat die moet doen en is daardoor in van de meest verkochte roze waterkokers. Met een vermogen van 2200W en inhoud van 1,7 liter heb je een grote waterkoker. Je kan aan de zijkant de hoeveelheid water er in zit.

Clatronic WK 3445 Roze Waterkoker
BEKIJK BESTE DEAL

1. Clatronic Rock ‘n’ Retro Roze Waterkoker 1,7 liter

Deze waterkoker heeft alles! Een leuke uitstraling en ook nog eens een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Hij heeft een vermogen van 2200W en een inhoud van 1,7 liter. De waterkoker kan je 360 graden draaien op de voet, waardoor deze makkelijk is af te nemen en weer terug te plaatsen op de voet. Tevens is er een bijpassende broodrooster te koop.

Clatronic Rock 'n' Retro Roze Waterkoker 1,7 liter
BEKIJK BESTE DEAL

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

Waterkoker

WATERKOKER

Waterkoker

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Broodrooster

BROODROOSTER

Broodrooster

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Waterkaraf

WATERKARAF

Waterkaraf

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK