TOP 5 BESTE SLAGBOORMACHINES

De slagboormachine oftewel een klopboormachine is een boormachine met een hamerfunctie. Deze hamerfunctie word gebruikt om door harde materialen zoals beton en bakstenen te boren. De functie kan bij veel klopboormachines uitgezet worden, zodat deze als “gewone” boormachine gebruikt kan worden. Klopboormachines zijn te verkrijgen met snoer of met accu. De klopboormachines op accu geven je erg veel bewegingsvrijheid, maar zijn minder krachtig/vermogen. De aanschaf prijs ligt over het algemeen ook wat hoger bij een klopboormachine op accu. Kijk goed wat je wil gaan doen om de beste klopboormachine te vinden die bij je past.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een slagboormachine of gewoon meer informatie over een slagboormachines. Klik dan op de onderstaande link.

5. Bosch UniversalImpact 800 Klopboormachine

De Bosch klopboormachine UniversalImpact 800 is een klopboormachine voor multifunctioneel gebruik. Het Kickback Control systeem zorgt ervoor dat de machine zichzelf uitschakelt zodra deze blokkeert. Met de 800 watt motor is de klopboormachine geschikt voor hout, beton en staal. Het toerental wordt ook onder druk automatisch constant gehouden voor optimale prestaties. Hiermee is deze klopboormachine geschikt voor alle boorklussen van eenvoudig tot gemiddeld. De Bosch Universal Impact 800 is compatibel met de boorassistent, deze wordt niet bij de machine geleverd. Met de boorassistent ben je er altijd van verzekerd dat je tot de juiste diepte boort.

Kenmerken
Door de klopboorfunctie ook geschikt voor tegels en bakstenen.
Licht in gewicht 1,8 kilo
800W vermogen
Bosch UniversalImpact 800 Klopboormachine
BEKIJK BESTE DEAL

4. Bosch Professionele boormachine GSB 13 RE

De Bosch Klopboormachine GSB 13 RE Professional levert voldoende vermogen voor professionals met de hoogste eisen. Een chuck met Press + Lock zorgt voor een eenvoudige en snelle gereedschapswissel. De klopboormachine GSB 13 RE Professional is uitgerust met een 600 watt motor.

De gasgeefschakelaar of het duimwiel maken het aanpassen van de motortoerental gemakkelijk tussen 0 en maximaal wat een gedoseerde snelheid levert, bijvoorbeeld bij het boren in gladde oppervlakken en bij schroefwerk.

Kenmerken
Zachte grip voor een veilige greep
Toerental te bepalen door middel van draaiknop
Klein in formaat zodat je overal makkelijk bij kan
Bosch Professionele boormachine GSB 13 RE
BEKIJK BESTE DEAL

3. Metabo Multihammer UHEV 2860-2 Quick Set

Multihamer voor het hamerboren, boren zonder slag in twee standen en voor het beitelen
Metabo Quick: snelwissel tussen SDS-plus-hamerboorhouder en snelspanboorhouder voor het boren in hout en metaal
Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-golf elektronica voor het werken met toerentallen aangepast aan het materiaal, die onder belasting constant blijven Stelwiel voor het instellen van het toerental en het aantal slagen
Overbrenging met 2 standen: twee boorsnelheden voor het boren in hout en metaal
Metabo Marathon-motor met stofbescherming voor lange levensduur
Uitermate sterk slagmechanisme, nauwkeurig gelagerd in een behuizing van een aluminium legering: lange levensduur en robuust
Perfecte ergonomie dankzij zwaartepunt dichtbij de hand en optimale greepcontour
Tegen beschadiging en stof beschermde onderliggende omschakelaar
Metabo S-automatic veiligheidskoppeling: mechanisch ontkoppelen van de aandrijving bij het blokkeren van de boor voor veilig werken
Herstartbeveiliging: voorkomt het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking
Vergrendelbare schakelaar voor het comfortabel werken bij continu gebruik
Kabelbeschermende kogelmof voor optimale bewegingsvrijheid bij het werken

Kenmerken
Handig op te bergen met de bijgeleverde koffer
Makkelijk boren snel te wisselen met het SDS plus systeem
Met de afstandhouder boor je nooit te diep
Metabo Multihammer UHEV 2860-2 Quick Set
BEKIJK BESTE DEAL

2. Makita HP1631KX3 – Klopboormachine in koffer, 710 W, inclusief 74-delige accessoires

Een klopboormachine is geschikt voor licht en zwaarder boorwerk. De Makita klopboormachine HP1631 is geschikt voor het boren in hout, metaal, gips, baksteen en metselwerk. De klopfunctie zorgt ervoor dat je gemakkelijk door de hardere materialen heen komt. Wanneer de boorkop onbelast is, draait deze 3200 toeren per minuut rond. Naast de draaiende beweging maakt de boormachine ook 48.000 slagen per minuut.

Kenmerken
Meteen aan de slag met 74-delige accessoireset
710W vermogen
Makkelijk op te bergen met de bijgeleverde koffer
Makita HP1631KX3 – Klopboormachine in koffer, 710 W, inclusief 74-delige accessoires
BEKIJK BESTE DEAL

1. DeWALT DCH273P2T-QW – 18 V, 5 Ah Li-Ion

De DeWalt DCH273P2T-QW combihamer heeft alles in zich om de professionele gebruiker bij te staan tijdens zwaar kluswerk. Je boort ermee in steen en beton, maar je beitelt er met een slagkracht van 2,1 joule ook mee in pleisterwerk, tegels en voegenmortel. Het vibratieniveau heeft DeWalt laag weten te houden, zodat langdurig werken weinig weerslag heeft op je armen en polsen. Dankzij de led verlichting zie je altijd precies waar het anker- of bevestigingsgat moet komen om zware constructies te maken. Bijkomend voordeel is dat je de 18 volt combihamer dankzij de werking op accu ook op plekken gebruikt zonder stroomvoorziening. Met de 2 krachtige 5,0 Ah schuifaccu’s maak je ruim 90 gaten per acculading. Kortom, de DCH273P2T-QW is de combihamer die je zoekt voor op de bouwplaats, in een klushuis, of voor een renovatie.

Kenmerken
Werkt op accu, dus grote bewegingssnelheid
Rotatiestop
Vooruitstrevende boorprestaties met een capaciteit van maar liefst meer dan 90 gaten per acculading
DeWALT DCH273P2T-QW
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een slagboormachine kopen?

Als je een slagboormachine koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit, waarvoor ga je de slagboormachine gebruiken en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de beste klopboormachine gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Vermogen
Het vermogen van de slagboormachine bepaalt de kracht van het apparaat. Als je door bijvoorbeeld betonnen dekvloeren wil boren is een slagboormachine met een hoog vermogen gewenst.

Stroomvoorziening
Slagboormachines zijn te verkrijgen op netstroom of met accu. Als je voor een machine kiest met accu heb je meer bewegingsvrijheid en kan je sneller de klus klaren. Hier staat tegenover dat het vermogen vaak iets lager ligt, niet onbeperkt kan blijven doorgaan en dat deze vaak prijziger zijn.

Boorcapaciteit
Slagboormachines krijgen vaak verschillende boorcapaciteiten mee voor hout, beton en steen. De maximale boorcapaciteit houd in wat de slagboormachine redelijke wijs maximaal kan boren in het materiaal in millimeters.

Informatie over slagboormachine

Informatie over slagboormachine

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

DECOUPEER- ZAGEN

Decoupeer- zagen

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE MAAIERS

Electrische maaiers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

JACUZZI

Jacuzzi

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK