TOP 5 BESTE SPORTHORLOGES

Sporthorloges helpen je om je work-out beter inzichtelijk te maken. Je houd bijvoorbeeld je hartslag, de afstand, het tempo, het aantal calorieën dat je verbruikt hebt beter in de gaten. Je kan de resultaten analyseren om je prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan hartslagzones en de ideale vetverbrandingszones. Je kan de sporthorloges vaak verbinden met je mobiele telefoon om op een makkelijke manier je gegevens te analyseren. Tevens kan je tot jaren terug de data terugvinden om nog beter je vooruitgang te zien.

Sporthorloges bevatten ook vaak een interne muziekspeler waardoor je naar je favoriete muziek kan luisteren tijden je work-out.

Bekijk goed wat je doelen zijn en waarvoor je je sporthorloge gaat aanschaffen. Als je een sporthorloge gaat kiezen waarop een heleboel functionaliteit zit wat je niet gaat gebruiken betaal je teveel voor een sporthorloge, maar je wil ook geen essentiële informatie missen. We gaan zoveel mogelijk functionaliteiten bespreken zodat jij het beste sporthorloge kan gaan kiezen voor jouw gebruik.

Wil je meer weten waarop je op moet letten bij de aankoop van een sporthorloge of gewoon meer informatie over een sporthorloge. Klik dan op de onderstaande link.

5. Fitbit Versa 2

De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de succesvolle Fitbit Versa. De smartwatch staat net als haar voorganger voor een gezond en actief leven. De Fitbit Versa 2 beschikt over ingebouwde spraakbediening, een batterijduur van meer dan 6 dagen, continue hartslagmeting, slaapherkenning en geeft een slaapscore. Daarnaast heb je geen telefoon nodig om je muziek af te spelen, de Versa 2 kan meer dan 300 nummers opslaan waarmee je tijdens het hardlopen je favoriete muziek afspeelt zonder smartphone mee te nemen. Onderweg tijd voor een kopje koffie? Dan reken je met je Fitbit Versa 2 af zonder je portemonnee op zak te hebben. Verder beschikt de smartwatch over dezelfde afmetingen maar heeft het meer scherm dat gemaakt is van amoled. Hierdoor heb je meer ruimte om je inzichten af te lezen, daarnaast zie je ook je berichten terug die Android gebruikers kunnen beantwoorden met korte berichten.

Plus- en minpunten
Je kan contactloos betalen met je sporthorloge via Fitbit Pay
Lange batterij duur van minimaal 6 dagen
Muziek afspelen via muziekspeler op je via je horloge
GPS alleen te gebruiken met een smartphone
Fitbit Versa 2
BEKIJK BESTE DEAL

4. Garmin Vivoactive 3

De Garmin Vivoactive 3 helpt je om elke dag meer te bewegen en je sportprestaties naar een hoger niveau te brengen. De smartwatch heeft een ingebouwde hartslagmeter en gps ontvanger waarmee je nauwkeurig inzicht in je trainingen krijgt. Zo weet je precies hoe snel je over een kilometer fietst of hoe hoog je hartslag is. Verder meet de Vivoactive 3 de hele dag door je stappen, traptreden en verbrande calorieën en toont het notificaties van je smartphone. Op het kleurenscherm bekijk je in hoeverre je je vooraf ingestelde bewegingsdoel hebt behaald. Is het balkje nog niet helemaal vol? Neem dan nog een keertje de trap in plaats van de lift.

Plus- en minpunten
Je kan contactloos betalen met je sporthorloge via Garmin Pay
Binnenkomende berichten worden getoond op je horloge
Muziekbediening
Geen trackback functie om via dezelfde weg thuis te komen
Garmin Vivoactive 3
BEKIJK BESTE DEAL

3. Garmin Vívoactive 4

De Garmin Vivoactive 4 is een sportieve smartwatch die naast het doorsturen van berichten, het afspelen van muziek zonder telefoon en het doen van betalingen ook veel sportieve functies heeft. Zo beschikt de Garmin Vivoactive 4 over een hartslagmeter, ingebouwde GPS en een Pulse Ox monitor waarmee je inzicht hebt in de zuurstof in je bloed. Daarnaast is de smartwatch onderwater te gebruiken en geeft die in tegenstelling tot de Vivoactive 3 ook geanimeerde work-outs op je smartwatch weer. Hierdoor kan je starten met yoga, cardio of pilates zonder trainer of smartphone.

De Vivoactive 4 heeft ook een s versie, de enige verschillen zijn de diameter en de batterijduur. Zo gaat de Vivoactive 4 acht dagen mee in smartwatch mode en zes uur tijdens GPS en muziekgebruik. De Vivoactive 4s gaat zeven dagen mee en vijf uur tijdens GPS en muziekgebruik. Daarnaast is het scherm van de Vivoactive 4 een halve centimeter groter.

Plus- en minpunten
Je kan contactloos betalen met je sporthorloge via Garmin Pay
Geschikt voor onderwater
Muziek afspelen via muziekspeler op je via je horloge
Niet geschikt om mee te bellen
Garmin Vívoactive 4
BEKIJK BESTE DEAL

2. Garmin Vivomove HR

Met de Garmin Vivomove HR om je pols heb je een stijlvolle, modieuze smartwatch en activity tracker in één. Het horloge is eenvoudig in gebruik terwijl je alle kanten op kunt met verschillende functionaliteiten. De Vivomove HR meet je hartslag, stappen, verbrande calorieën, slaap en meer. Daarnaast houdt hij 24/7 je algemene fitheid en stressniveau bij. En dankzij de automatische synchronisatie met Garmin Connect kun je al deze gegevens bekijken en analyseren. Zo zie je of jouw inspanningen resultaat hebben en of je vooruitgang boekt!

Plus- en minpunten
Je kan de bandjes verwisselen
Meet hartslag, calorieën, stress en slaap
Als je verbind met smartphone ontvang je notificaties van appjes
Display relatief klein
Garmin Vivomove HR
BEKIJK BESTE DEAL

1. Garmin venu Waterdichte GPS-fitnesssmartwatch met Amoled-display, trainingsplannen en geanimeerde oefeningen. 20 sport-apps, hartslagmeting, 5 dagen batterijduur, contactloze betaling, muziekspeler.

De VENU heeft een helder, mooi display en een batterijlevensduur van maximaal 5 dagen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het doen van de activiteiten waar je van houdt. Met het gebruik van de GPS en muziek is de batterijduur rond de 8 uur. Verspil geen tijd aan het zoeken naar video’s voor je favoriete workouts. Krijg trainingen op het scherm, geanimeerde kracht, cardio, yoga en Pilates om je pols. Met het breedste bereik van 24/7 functies voor gezondheidsmonitoring – inclusief ademhalingsregistratie, Body Battery ™ energy monitor, Pulse Ox1 en meer – kan de VENU je het volledige beeld van je gezondheid tonen. Houd je telefoon en portemonnee thuis, want met dit horloge kun je muziek downloaden voor telefoonloos luisteren en betalen vanaf de pols met behulp van Garmin Pay ™ contactloos betalen.

Plus- en minpunten
Betaal contactloos via Garmin Pay
Met hartslagmeter kan je gericht trainen op conditie of verbranden
Geanimeerde trainingen worden weergegeven
Je kan er niet mee bellen
Garmin Venu - Rosé Goud
BEKIJK BESTE DEAL

Waarop moet ik letten bij een sporthorloge kopen?

Als je een sporthorloge koopt zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Denk hier aan kwaliteit, waarvoor ga je de sporthorloge gebruiken en makkelijk in gebruik. Hieronder worden een aantal specificaties genoemd met hierbij de mogelijkheden welke er zijn en welke keuzes jij kan maken. Hierdoor kan jij de sporthorloge gaan kiezen die perfect bij jouw past.

Schermdiagonaal
Hoe groot is het scherm van het sporthorloges. Tegenwoordig worden een sporthorloges ook gebruikt om push berichten te bekijken en menu’s door te scrollen. Het is handig dat je een groot schermdiagonaal hebt om deze functiomaliteit volledig te kunnen gebruiken.

Compatible besturingssysteem smartphone
Je sporthorloge kan vaak gekoppeld worden aan je smartphone. Soms is het alleen mogelijk om deze alleen te koppelen aan iOS of Andriod. Kijk hier goed naar.

Maat
Sporthorloges worden soms geleverd in verschillende maten. Vaak word er ook gebruik gemaakt van een verstelbaar bandje, maar dit is niet altijd het geval. Kijk dan of je bijvoorbeeld een S, M of L bandje nodig hebt.

Wat word er gemeten
Sporthorloges kunnen tegenwoordig erg veel meten. Kijk welke functies je gewenste sporthorloge bevat. Hieronder een kleine opsomming van de functionaliteiten wie er tegenwoordig mogelijk zijn:

  • Stappen
  • hartslagfunctie
  • Slaap
  • Stress
  • Hoogte
  • Temperatuur

Informatie over sporthorloges

Informatie over sporthorloges

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

ACTIVITY TRACKERS

Activity trackers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

THERMOMETERS

Thermometers

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK

ELECTRISCHE TANDENBORSTELS

Electrische tandenborstels

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK