TOP 5 WATERKARAF

De waterkaraf is een echt blikvanger op tafel bij een warme zomeravond buiten op het terras. je kan ze in veel verschillende maten qua inhoud en design vinden. Wij hebben hier de 5 beste waterkaraffen op een rij gezet. Kijk snel verder en kies de beste waterkaraf die bij jouw wensen past.

Top 5 Action Camera
1Susteas glazen waterkaraf – 2 L
BEKIJK
2Smith’s Mason Jars Waterkaraf met kraantje – 5 L
BEKIJK
3BOQO glazen waterkaraf – 1,5 L
BEKIJK
4WMF Waterkaraf – 1 L
BEKIJK
5Emsa Flow glazen waterkaraf met koelelement – 1 Liter
BEKIJK

5. Emsa Flow glazen waterkaraf met koelelement – 1 Liter

De Emsa glazen karaf is voorzien van een koelstation. Dit houd in dat je een koelelement in de vriezer plaatst en deze onderin de houder plaatst. Hierdoor blijft het water 4 uur gekoeld. De Emsa Flow is in twee verschillende design’s verkrijgbaar. Kijk snel verder welke jij het mooiste vind.

Emsa Flow met koelstation - 1 Liter
BEKIJK BESTE DEAL

4. WMF Waterkaraf – 1 L

De glazen waterkaraf is voorzien van een roestvrij stalen dop welke kantelt als je water inschenkt. het is een slank glazen design met een mooie afgewerkte dop voorzien van een zeef. Indien je fruit toevoegt in het water zal dit dan worden tegengehouden. De kwaliteit van deze karaf is ook zeer goed, zoals altijd van WMF.

WMF Waterkaraf - 1 L
BEKIJK BESTE DEAL

3. BOQO glazen waterkaraf – 1,5 L

Deze glazen karaf van 1,5 liter is voorzien van een handvat waarvoor deze goed gebruikt kan worden voor zowel warme als koude dranken.

BOQO glazen karaf - 1,5 L
BEKIJK BESTE DEAL

2. Smith’s Mason Jars Waterkaraf met kraantje – 5 L – Waterkaraf met een kraantje

De waterkaraf met een kraantje of waterdispenser van 5 liter is een grote jongen. Hij is kan gevuld worden met water, ranja of alcoholhoudende dranken. Door de afsluitbare dop kunnen insecten niet bij de drank. Via de roestvrijstalen tap kan er drank getapt worden uit deze dispenser. Dit is een echte eyecatcher op een barbecue of andere happenings.

Smith's Mason Jars Drankdispenser - 5 L
BEKIJK BESTE DEAL

1. Susteas glazen waterkaraf – 2 L

De glazen karaf is gemaakt van duurzaam borosilicaatglas en heeft een roestvrij stalen dop. De karaf is ook bestand tegen temperaturen van -20 °C tot 150 °C. Dit in combinatie met het handvat maakt deze karaf uiterst geschikt voor niet alleen koude, maar ook warme dranken. De karaf heeft ook een zeef, waardoor fruit, ijsblokjes of theeblad niet bij in het glas word geschonken. De karaf is ook vaatwasser bestendig.

Susteas glazen waterkaraf - 2 L
BEKIJK BESTE DEAL

Informatie over waterkaraf

Waterkaraf aankoopadvies: Hoe kies je de beste waterkaraf voor jouw?

De belangrijkste kenmerken in het kort

1e: Waterkaraffen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De capaciteit van 1 tot 1,5 liter is optimaal. De karaffen passen dus in elke gangbare koelkast.

2e: Wil je niet alleen water, maar ook warme dranken schenken met de karaf? Kijk dan of de karaf ook geschikt is voor warme temperaturen

3e: Veel waterkaraffen zijn geschikt voor de vaatwasser, maar niet allemaal. Kijk hierna als je de waterkaraf in de vaatwasser schoonmaakt.

Ja, het oog wil ook wat. Vooral frequente water drinkers kennen waarschijnlijk het verschil tussen een water dat uit een plastic fles wordt gedronken en een water dat in mooie glazen of zelfs een mooi vormgegeven karaf wordt geserveerd. Want dat is precies wat karaffen, zoals een wijnkaraf, zo bijzonder maakt – ze combineren zowel design als functionaliteit. In onze waterkarafvergelijking 2020 hebben we daarom gekeken naar individuele modellen voor u, om u vervolgens de beste waterkaraf te presenteren. Wat ons vooral opviel in de waterkarafvergelijking: het type glazen karaf is vooral populair voor waterkaraffen.

1. Wat is er zo bijzonder aan een waterkaraf?

Of u nu de voorkeur geeft aan WMF, Menu of Ikea waterkaraffen, de vaten in onze waterkarafvergelijking 2020 zijn vergelijkbaar – u heeft te maken met glasproducten. Bij hen worden drankjes, in dit geval water, zowel opgeslagen als geserveerd. Oorspronkelijk werden ze bijna uitsluitend in de wijnsector gevonden. In tegenstelling tot een waterkan zijn ze relatief slank en lijken ze meer op een fles. In de standaard uitvoering is de inhoud die in de karaf past, bijvoorbeeld van WMF, ongeveer 1 liter. Maar of uw waterkaraf 0,5 l of uw waterkaraf 2 liter bevat, hangt uiteindelijk af van uw individuele aankoopbeslissing. Je bepaalt ook zelf het ontwerp. Geeft u de voorkeur aan een eenvoudig model of een uitgebreid ontwerp? Moet het een waterkarafdeksel van roestvrij staal of glas zijn? Ook karaffen van gepolijst of mondgeblazen glas zijn bij velen populair. Tegenwoordig zijn er overigens ook enkele waterkaraffen met koeling te koop. Dit houdt de drankjes lang koel.

VoordeelNadeel
Druppelvrij gietenDeksel vaak moeilijk te reinigen
Veel goede en goedkope producten

2. Aankoopcriteria voor waterkaraffen: Waar moet je op letten?

In ons aankoopadvies geven wij u graag enkele kleine suggesties om u te helpen een goede beslissing te nemen bij de keuze van uw waterkaraf-testwinnaar. Of je nu de voorkeur geeft aan WMF of BOQO waterkaraffen – je kunt hier niet echt fout gaan. U moet echter duidelijk zijn over de volgende zaken voordat u een waterkaraf koopt.

De belangrijkste criteria in één oogopslag

Gerelateerde top 5 producten waar u misschien ook in geïnteresseerd bent!

Roze waterkoker

ROZE WATERKOKER

Roze waterkoker

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Broodrooster

BROODROOSTER

Broodrooster

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK
Waterkoker

WATERKOKER

Waterkoker

Bekijk hier de top 5 beste deals

BEKIJK